SRPSKI VIDOVNJACI Pre Milana Tarota, vladali su oni: Kakve nebuloze su sve izgovorili dobro su ostali živi! (FOTO)
Foto: Profimedia, Printskrin/Youtube

koji blamovi

SRPSKI VIDOVNJACI Pre Milana Tarota, vladali su oni: Kakve nebuloze su sve izgovorili dobro su ostali živi! (FOTO)

Tokom devedesetih godina masovnu pojavu predstavljali su razni samoproklamovani proroci i proročice koji su se niotkuda (a najverovatnije iz dalekog kosmosa) pojavljivali na našim malim ekranima i širili raznorazne mudrolije
Objavljeno:

Dobro da se ne lažemo, nismo ni mi tih godina bili baš najnormalniji, ali pojedini biseri od vidovnjaka stvarno su bili milionima svetlosnih godina udaljeni od bilo kakvog pojma zemaljske realnosti i normalnosti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ipak, nama je bilo dovoljno što su imali da nam ponude rešenje za gotovo sve - od prljavih sudova, čarapa, besparice, nemaštine, inflacije, a naravno sve to bez mašine za pranje veša i sudova, a i novca.

Kada kažemo novca, ne mislimo da bi vaše finansijske probleme rešavali donacijama, ali naravno da bi klanje lemura sa Mijanmara i sušenje njegovog repa na jutarnjem suncu, dovelo do toga da marke krenu da se množe i to u neograničenim količinama.

foto: Reuters

Svakako, uslov je da pre toga vi njima iskeširate neograničene količine deviza ili lepo k'o čovek odvojite pet godišnjih plata za telefonsko ćaskanje i počasno uključenje u emisije u kojima su se ovi biseri pojavljivali.

Bilo ih je k'o kusih pasa, da ne kažemo nešto gore, ali počnimo od kraljice....

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.