NAŠU PEVAČICU POZNAJU PO OSMEHU, A MALO KO ZNA KOLIKO JE TEŽAK ŽIVOT IMALA: Zbog ovoga za nju kažu da je BORAC!
Milica Dugalić, Foto: Printscreen/facebook/Milica Dugalic

OVO NISTE ZNALI

NAŠU PEVAČICU POZNAJU PO OSMEHU, A MALO KO ZNA KOLIKO JE TEŽAK ŽIVOT IMALA: Zbog ovoga za nju kažu da je BORAC!

Njena ćerka je sve otkrila!

Objavljeno:

Pevačica Milica Dugalić ne skida osmeh sa lica, a malo ko zna kakvu je sudbinu imala.

Naime, Milica je rođena u Kosovskoj Mitrovici, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju, nakon čega je stekla i diplomu novinara.

Iako je starijim generacijama ostala u sećanju zbog muzike, nešto mlađi je pamte po učešću u rijalitiju "Zadruga", a nakon što su je tadašnji cimeri na imanju u Šimanovcima optužili za navodno bavljenje crnom magijom, kao i za pričanje sa kipovima, njena ćerka je odlučila da ispriča pojedinosti iz majčinog života o kojima je Milisavljevićeva ćutala sve vreme.

- Milica je veliki borac, ona je mnoge stvari iznela na svojim plećima. I svoj privatan život i karijeru i borbu oko porodice, sa svim tim stvarima se ona sama nosila, bez ikakve pomoći u životu - počela je pre tri godine priču za "Pink.rs" ćerka Dugalićeve.

1 / 4 Foto: Printscreen

- Mi smo preživeli i izbeglištvo i bombardovanje, kroz svašta smo prošli, doselili smo se za vreme rata sa Kosova, iz Prištine. Doživljavali smo mnoge nepravde, a ona nikada nije klonula duhom, uvek je bila borac.

- Milica se uvek borila sa vetrenjačama, nikada niko nije stao iza nje. Otkad je moj otac doživeo tri moždana udara ona je preuzela brigu o celoj porodici, o nama... Bilo joj je mnogo teško - dodala je tada ona.

- Cela naša porodična situacija je bila veoma teška, posebno u periodu kada smo se doselili iz Prištine, tada su oboje ostali bez posla i to je uticalo da se moj otac razboli. Njegovo stanje je sada stabilno, može da se kreće, u boljem je stanju.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.