GOBELJA SA OSMEHOM GLEDA U KAĆU, ONA BLISTA OD SREĆE: Pokazali po PRVI PUT NASLEDNICU, evo na koga LIČI! (FOTO)
Kaća, Foto: Espreso

divno!

GOBELJA SA OSMEHOM GLEDA U KAĆU, ONA BLISTA OD SREĆE: Pokazali po PRVI PUT NASLEDNICU, evo na koga LIČI! (FOTO)

Čestitamo još jednom!

Objavljeno: 10:55h

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić postali su roditelji devojčice Katje, a pevačica je danas izašla iz porodilišta.

Ponosni roditelji su ispozirali ipred brojnih medijskih ekipa sa naslednicom, a ono što je posebno privuklo pažnju jeste pevačicin besprekoran izgled samo 3 dana nakon porođaja.

1 / 4 Foto: Espreso

-Da li umorno... Da li neispavano, ali definitivno najsrećnije na svetu se osećam! Ne možemo još da provalimo na koga liči, nadam se na mene, a da na Marka ima plave oči. Ne plašim se ničega, sve se da naučiti, jedva čekam da stignemo kući. Mislim da su me za ova 4 dana u porodilištu mnogo naučili - priča Kaća, pa dodaje:

-Naravno da ću ja najviše vremena provoditi sa bebom, dolaziće i svekrva da pomogne i moja majka, svi nas već čekaju kod kuće. Meni je želja da imam četvoro dece. Marko je počeo da plače, to su emocije koje vas nadvladaju. I meni kreću suze, neopisiv osećaj. Krenule su mi suze, taj prvi poljubac i kontakt sa njom, neopisiv osećaj. Katja nam je prelepo ime, svi smo se složili oko toga. Biće nastupa sledeće godine, uloga majke mi je sad najbitnija - priča Katarina Grujić, prvi put nakon porođaja.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.