U OVOM LUKSUZU JE KATARINA GRUJIĆ ŽIVELA PRE UDAJE ZA FUDBALERA! Sve same zidine i ogromna VILA, svuda RASKOŠ!
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

pozamašno

U OVOM LUKSUZU JE KATARINA GRUJIĆ ŽIVELA PRE UDAJE ZA FUDBALERA! Sve same zidine i ogromna VILA, svuda RASKOŠ!

U ovoj vili Kaća je imala svoj zaseban stan koji je sadržao sve što joj je potrebno.

Objavljeno:

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić postali su roditelji male Katje i ne kriju sreću.

Njih dvoje su stupili u brak krajem avgusta, a pevačica je do tada živela u porodičnoj kući, u čistom luksuzu. Jednom prilikom je otvorila vrata svog doma i pokazala vilu na Voždovcu u kojoj je živela sa porodicom za koju je veoma vezana.

Katarina Grujić
foto: Printscren Ami G Show

U ovoj vili Kaća je imala svoj zaseban stan koji je sadržao sve što joj je potrebno. Sredila ga je po svom ukusu i najčešće u njemu boravila. Imala je privatnost a u isto vreme bila je uz svoje najmilije.

Katarina Grujić
foto: Printscren Ami G Show

"Osam godina sa porodicom stanujem u ovoj kući na Voždovcu, a predhodno smo živeli u stanu. Rođenda sam u Beogradu, prosto sam navikla na ovaj kraj. Svako od nas ima svoj stan i svako živi odvojeno, a u stvari smo zajedno. Svoj stančić sam opremila po ličnom ukusu i zaista se tu najprijatnije osećam. Kada želim mir, samo se osamim. To je nekada potrebno zbog posla kojim se bavim i turbulentnog života koji vode pevači. Najviše volim da sedim u dnevnom boravku, ali tu najmanje vremena provodim jer nisam toliko često kod kuće. Takođe, maštam o svom udobnom krevetu. Kada odem na put stalno mi je u glavi moja spavaća soba, u kojoj se inače najbolje odmorim i naspavam. Ona je moja oaza. Nekada me uhvati period kada sam neraspoložena, pa stalno ponavljam: "Hoću da idem kući kod mame". Svake nedelje menjam hotele, krevete, pa u tim trenucima čeznem za svojim kutkom", govorila je Katarina ranije.

Danas Katarina i Marko žive u luksuznom stanu koji su, kako su mediji pisali, kupili nakon venčanja. Stan se nalazi u elitnom beogradskom naselju i ima oko stotinak kvadrata.

Katarina Grujić
foto: Printscren Ami G Show

Bonus video:

00:20

Đani na proslavi rođenja ćerke Kaće Grujić i Marka Gobeljić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.