USPOMENE SLAMAJU SRCE! Nikola Rokvić potresao emotivnim snimkom sa ocem! (VIDEO)
Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ANA PAUNKOVIĆ

tužno

USPOMENE SLAMAJU SRCE! Nikola Rokvić potresao emotivnim snimkom sa ocem! (VIDEO)

Na njemu se vidi kako Rokvić kao dečak peva pesmu Harisa Džinovića, a otac Marinko, sav ponosan na talenat sina, peva mu prateći vokal.

Objavljeno:

Porodica Rokvić juče se okupila na Bežanijskom groblju kako bi obeležili 40 dana od smrti popularnog pevača Marinka Rokvića. Pošto je održan pomen, Nikola je prvo objavio snimak kako zajedno sa bratom Markom peva pesmu Šabana Šaulića “Tamo cvetaju ruže”, koju su posvetili ocu.

Da uspomene i emocije svakog trenutka naviru, pokazuje i najnoviji snimak koji je Nikola objavio. Na njemu se vidi kako Rokvić kao dečak peva pesmu Harisa Džinovića, a otac Marinko, sav ponosan na talenat sina, peva mu prateći vokal.

Marinko Rokvić
foto: Instagram

Podsetimo, Marinko Rokvić napustio nas je 6. decembra nakon borbe sa rakom pankreasa u 68. godini, a njegova uža porodica teško se miri sa činjenicom da pevača više nema. Juče je održan četrdesetodnevni pomen kojem je prisustvovao i pevačev vanbračni sin Dario Rokvić.

Marinko Rokvić
foto: Instagram

Bonus video:

02:11

NIKOLA ROKVIĆ DOVEO SVE DO SUZA POTRESNIM GOVOROM NA SAHRANI OCA MARINKA: Unuk Despot ti je obećao da će naći lek protiv smrti

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.