KRIJE GA KAO ZMIJA NOGE! ANJA MIT ZAPOČELA ZAJEDNIČKI ŽIVOT SA PARTNEROM!
Foto: Instagram

opa!

KRIJE GA KAO ZMIJA NOGE! ANJA MIT ZAPOČELA ZAJEDNIČKI ŽIVOT SA PARTNEROM!

Za glumicu Anju Mit ova godina je bila neizvesna, teška, ali i puna ljubavi.

Objavljeno:

Zaljubila se, voli i počinje zajednički život sa partnerom koga ljubomorno čuva samo za sebe. Za okupljene medijske ekipe na jednom prestoničkom događaju, Anja je otkrila i da je bila veoma aktivna, te ispunjena na svim poljima tokom prethodnih meseci.

- Ova godina mi je bila zaista lepa, ali sa druge strane puna neizvesnosti i strepnje da li ćemo biti zdravi. Desilo mi se mnogo lepih stvari i na privatnom i na poslovnom planu, tako da koliko god da mi je bila teška, bila je i lepa - priča glumica, pa nastavlja o tome za koju profesiju bi se odlučila, ukoliko bi bila primorana da bira, budući da joj mnogo šta ide od ruke.

„Mnogo hteo, mnogo započeo?“

- Kada bih baš morala da biram, rekla bih gluma, ali ne mogu... I gluma, voditeljstvo i pevanje, ples, sve. Ranije sam se bojala one izreke: „Mnogo hteo, mnogo započeo“, svuda u svetu je to plus, nadam se da je i ovde. Meni je divno.

Anja Mit
foto: Instagram

Kako dodaje, emotivno je takođe veoma ispunjena.

- Meni je ljubav jako bitan faktor. Ja nisam osoba koja može samo da se zadovolji samo sa poslom ili sa ljubavlju. Ispunjena sam i na privatnom, poslovnom i emotivnom planu. Evo da kucnem u drvo - kazala je Anja, ali se na pitanje da li je na pragu udaje zbunila.

- Opa! - odreagovala je tada želeći da izbegne pitanje

- Da li to znači i zajednički život sa partnerom, na koje je ona dala potvrdan odgovor.

- Znači - rekla je kroz smeh Anja i otkrila čime ju je partner osvojio i da li je ljubomorna devojka.

- Krijem ga kao zmija noge. Osvojio me je, pa svime onime što jeste. To je bilo na prvi pogled. Nisam ja ljubomora, mislim jesam (smeh). Ljubomora je znak nesigurnosti, pričamo o bolesnoj ljubmori, onoj van granica, ali ovako nemamo takav problem. Hvala Bogu, normalan jedan odnos.

1 / 7 Foto: Instagram

Međutim, kada je odabir partnera u pitanju, smatra da je veoma komplikovana osoba.

- Ja sam komplikovana sama sebi, po odabiru same sebe, a bogami i partnera. Sve u svemu komplikovana sam, a samo pričam kako sam jednostavna - istakla je glumica.

„Devojka od trenutka!"

Kako je zatim dodala, ima ludačku energiju, a na pitanje šta je najluđe što je uradila ona kaže:

- Od 1992. je sve ludo, od kad sam se rodila. Nemam najluđu stvar koju sam uradila, ali eto to sam ja. Šta mislim, to i kažem, što želim to i uradim. Devojka od trenutka.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.