NA STOLU SE VIDI SNIMAK ULTRAZVUKA: Sloboda Mićalović posetila ginekološku ordinaciju, fotografija PODIGLA SUMNJE!
Foto: Marina Lopičić

da li je ovo rutinski pregled?!

NA STOLU SE VIDI SNIMAK ULTRAZVUKA: Sloboda Mićalović posetila ginekološku ordinaciju, fotografija PODIGLA SUMNJE!

Svi se pitaju jedno!

Objavljeno:

Trudna Sloboda Mićalović - najnovije su spekulacije nakon glumičinog poslednjeg poteza

Supruga Vojina Ćetkovića sa glumcem ima dve ćerke Veru i Milu, koje je tek nedavno javnost imala prilike da upozna. Budući da su Sloboda i Vojin vrlo posvećeni u ulozi roditelja, te svojim ćerkama žele da pruže sve najbolje i vaspitavaju ih u skladu sa tradicionalnim vrednostima, mnogi su pomislili, kada je glumica objavila na svom profilu na društvenim mrežama da je u poseti ginekologu, da će porodica postati bogatija za još jednog člana.

Sloboda Mićalović
foto: © ATA Images

Ipak, potvrde ovih navoda još ne postoje, a s ozbirom na to da je na fotografiji koju je objavila glumica uslikan njen izabrani lekar uz napisane reči “Kum, drug, doktor” , vrlo je izvesno da je u pitanju samo rutnska poseta radi pregleda ili čak poseta prijateljske prirode.

1 / 2 Foto: instagram/sloboda_micalovic_boba

Poznato je da Sloboda žudi za velikom porodicom, što je i rekla za domaće medije svojevremeno pre nego što je bila u blagoslovenom stanju.

- Prva privatna želja, za koju je došlo vreme, jeste da imam veću porodicu, da rađam decu! Volela bih puno dece, ali mislim da će troje biti taman. Ja sam pre svega žena pa tek onda glumica - rekla je Sloboda svojevremeno, prenose domaći mediji.

Shodno tome, stiče se utisak da su joj se želje ostvarile delimično, a da li je u planu još jedno dete, ostaje vreme da pokaže.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.