RADIO MILEVA RASTUŽILA MNOGE: Poznata glumica završava radni vek, došla je do kraja, porodica je uz nju!
Foto: Preentscreen RTV Pink

stigla penzija!

RADIO MILEVA RASTUŽILA MNOGE: Poznata glumica završava radni vek, došla je do kraja, porodica je uz nju!

Odluka Olge Odanović sve iznenadila

Objavljeno:

Kako sledeće godine stiče uslov za penziju, Olga Odanović (63) iskoristiće priliku da okonča radni vek, doduše, samo papirološki. Kako je otkrila za novi broj magazina Glorija, odlazak u penziju u njenom slučaju neće značiti i kraj karijere duge skoro četiri decenije već će nastaviti da igra u pozorištu, kao i da snima serije i filmove.

Olga Odanović
foto: Marina Lopičić

‒ Verovatno ću se penzionisati i osloboditi mesto nekom mlađem glumcu koji će biti ponosan što je u Narodnom pozorištu. To ne znači da ću se odreći glume jer je ona, pre svega, moja potreba i moja luka u kojoj se uvek usidrim. Nastaviću da igram predstave koje imam u Narodnom pozorištu i trudiću se da dajem maksimum u granicama mojih mogućnosti – ispričala je Olga i otkrila da je odluku koju je donela u potpunosti podržao suprug, glumac Dragan Petrović Pele.

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

‒ Zahvalna sam što imam porodicu uz sebe, što imam supruga koji je i pedagog na Fakultetu dramskih umetnosti i bavi se time ozbiljno i temeljno.

Proslavljena umetnica je prvakinja Drame nacionalnog teatra poslednjih 15 godina, pre čega je 18 godina provela u Pozorištu „Boško Buha“.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Glorija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.