MISTERIJA OKO DOLASKA BAKA PRASETA NA SAHRANU KRISTINE KIKE ĐUKIĆ? Masa jutjubera se OPROSTILO OD NJE, A ON!? FOTO
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

nije se pojavio

MISTERIJA OKO DOLASKA BAKA PRASETA NA SAHRANU KRISTINE KIKE ĐUKIĆ? Masa jutjubera se OPROSTILO OD NJE, A ON!? FOTO

Među njima nije bio Baka Prase, koji je morao da daje i izjavu u policiji zbog Kikine smrti, budući da su njih dvoje bili u svađi, a pre dve godine je napravio i pesmu u kojem je ismejavao mladu influenserku.

Objavljeno:

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nije došao na groblje Lešče kako bi se oprostio od mlade influenserke Kristine Kike Đukić, koja je tragično preminula u 21. godini.

Mlada influenserka, jutjuberka i gejmerka sahranjena je danas, a na večni počinak ispratili su je neutešni majka Nataša i sestra, kao i mnogi njeni prijatelji i fanovi. Među njima nije bio Baka Prase, koji je morao da daje i izjavu u policiji zbog Kikine smrti, budući da su njih dvoje bili u svađi, a pre dve godine je napravio i pesmu u kojem je ismejavao mladu influenserku.

1 / 11 Foto: Ana Paunković

Podsetimo, Baka Prase oglasio se snimkom na Jutjubu i govorio o smrti influenserke Kristine Kike Đukić. Pod sumnjom da je vršio internet nasilje, Ilić je bio četiri sata saslušavan u SBPOK.

"Pre dve godine kada smo se svađali i bili u jutjub drami, mediji su pisali da napadam ljude koji imaju rak. Kika nije imala rak. Sada su mediji objavili da sam ubica i da sam odgovaran za smrt deteta, jer smo bili u drami. Svi su skočili za moj vrat i uprli prstom u mene, bez da provere da li je istina što mediji pišu, da se ubila zbog internet nasilja. Javne ličnosti se žale da mediji pišu lažne naslove, a onda to zanemare, jer ide u njihovu korist".

"Bili smo u drami. To je bilo pre dve godine. Svi dobijaju hejt kada su javne ličnosti. Naravno da je dobijala više hejta kada smo bili u svađi. To se završilo. Hoću da ljudi znaju da smo se rastali kao prijatelji".

"Svima će biti glupo kad se bude saznao pravi razlog (Kikine smrti). Ne, nije bilo internet nasilja. Mi smo posle svega komunicirali".

U suzama je Baka Prase dalje pričao:

"Zar mislite da se ne osećam delimično odgovornim zbog onog od pre dve godine, ali ovo nema veze sa internet nasiljem. Ja sam sigurno uticao na njenu psihu, ali to je bilo pre dve godine".

"Čak mi se i zahvalila i rekla: 'Zahvaljujući tebi saznala sam ko su mi pravi prijatelji".

Baka Prase
foto: Nemanja Nikolić, Instagram

Bonus video:

00:26

SAHRANJENA KRISTINA KIKA ĐUKIĆ: Jutjuberka ispraćena na večni počinak uz crkveno pojanje

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.