ANASTASIJA S KNEDLOM U GRLU PRIZNALA KROZ ŠTA PROLAZI ZBOG ARKANA! "Treba da se ODREKNEM članova porodice?!"
Foto: Printscreen K1

ISKRENA

ANASTASIJA S KNEDLOM U GRLU PRIZNALA KROZ ŠTA PROLAZI ZBOG ARKANA! "Treba da se ODREKNEM članova porodice?!"

"Meni to nije jasno i kada mi neko napiše neku uvredu na konto moje porodice, oca, kako bio je ovakav ili onakav i želi da me povredi time."

Objavljeno:

Anastasija Ražnatović posle dugo vremena javno je govorila o pokojnom svom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

Pevačica je u emisiji "Preživeli" pričala o porodici, trenucima u kojima je Ceca Ražnatović bila u zatvoru, i vremenu koje su ona u njen brat Veljko provodili bez nje. Takođe, Anastasija se dotakla i svog oca.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen K1

Voditelj Milan Kalinić spomenuo je Željka Ražnatovića Arkana i pitao pevačicu kako se nosi sa uvredljivim komentarim na račun svojih roditelja:

"Meni to nije jasno i kada mi neko napiše neku uvredu na konto moje porodice, oca, kako bio je ovakav ili onakav i želi da me povredi time. Ja ne gledam to tako... Da li bih ja nekome, ko je meni uradio nešto najgore u životu, pisala njegovom detetu da treba da se odrekne svog oca? Kakve to veze ima sa njegovim detetom? Svako ko je normalan, ko poznaje reč lojalnost i porodica, zna da je to neraskidivo. Ako neko očekuje od mene da se odričem članova svoje porodice to se neće desiti", ispričala je.

"Da mi je neko ne znam šta uradio nikada ne bih očekivala od nekoga da se odrekne svog oca, pa da je ne znam najgori na svetu, a moj otac to nije bio. Ja sam ponosna što sam njegovo dete i što je bio to što je bio i što je toliko voleo i branio našu zemlju i uvek ću biti ponosna na to i zauvek ću ga voleti", istakla je.

arkan i ceca
foto: Profimedia

Bonus video:

00:14

KO JE OVDE BEBA? Ceca Ražnatović PODETINJILA, otišla sa malim Željkom u igraonicu, ne zna se ko je RADOSNIJI! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.