JOVANA JEREMIĆ USRED JUTARNJEG SLOMLJENA ZBOG NJEGOVE SMRTI! "Kako si smeo da odeš bez pozdrava?" SKRHANA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Ekskluzivno

TUŽNA

JOVANA JEREMIĆ USRED JUTARNJEG SLOMLJENA ZBOG NJEGOVE SMRTI! "Kako si smeo da odeš bez pozdrava?" SKRHANA! (FOTO)

- Moj prijatelju, žao mi je što nisi dočekao da vidiš ono što si sam projektovao za mene.

Objavljeno: 15:59h

Voditeljka Jovana Jeremić na svom Instagramu podelila je tužne vesti.

Naime, ona je saopštila da je pre tri godine ostala bez bliskog prijatelja kojeg je mnogo volela. Jovana se od njega oprostila emotivnom porukom koju je objavila uz njihovu zajedničku fotografiju.

- Moj prijatelju, žao mi je što nisi dočekao da vidiš ono što si sam projektovao za mene. Moj prijatelj Brkić, omiljeni snimatelj, moja duša i neko ko je mene znao u dušu. Kada bi znao koliko mi fališ, nikada me ne bi napustio bez pozdrava. Tri godine bez tebe su večnost. Ovo sam napisala u momentima najveće patnje. Kako si smeo? Kako si smeo da odeš bez pozdrava?! Gde je moj saveznik iza kamere koji je uvek brinuo da li sam savršena i kritikovao me kada mi je loš dan!? Kako misliš da sad mogu da zaboravim tvoje reči u nedelju uveče da si ljut što još nisi video Leu, a drugi jesu? - napisala je voditeljka i dodala:

- Ko ti je dozvolio da prekršiš dogovor za ovu nedelju da dođeš popodne da vidiš Leu? Ja sam kriva što odmah nisi došao kada si želeo. Saslušala sam te, ali te nisam čula. Za sve što dolazi, moj Brkiću, ti ćeš meni da nedostaješ. I ne, nemoj da mi kažeš da ne plačem. Plakaću uvek kad si ti u pitanju, jer si bio biser u svom poslu. Čovek među ljudima. Kada ti snimaš, ja sam uvek bila sigurna. Uvek si umeo da me zagrliš i poljubiš kad osetiš da imam tremu od odgovornosti, da me braniš kada kuje zavijaju za mnom. Da mi kažeš: ,,Ne dirajte J. J. ona je moja drugarica". Ko će to sad da radi kad te nema? Sa kim da pijem kafu, a da imam da naučim nešto novo?! Nisi smeo da odeš bez pozdrava. Nisi! Za sve što dolazi, nedostajaćeš! Sve što u budućnosti budem radila, znaj da ću posvetiti deo toga tebi, jer ću uvek biti svesna da me jedno nevidiljivo oko posmatra i traži mane, jer si uvek želeo televizijsko savršenstvo od mene. Tvoja J.J. - napisala je Jovana Jeremić.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen Premijera

Bonus video:

00:09

JEDNA JE JOVANA JEREMIĆ! Voditeljka gore zakopčana, a dole sevnule gole butine MNOGIMA POMUTILA RAZUM

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.