OGLASIO SE SLOBA RADANOVIĆ POVODOM KIKINE SMRTI: Otkrio i šta je ODNEO U POLICIJU pre godinu dana, UŽAS (FOTO)
Sloba Radanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"U POLICIJU sam odneo usb sa više od 500 DOKAZA"

OGLASIO SE SLOBA RADANOVIĆ POVODOM KIKINE SMRTI: Otkrio i šta je ODNEO U POLICIJU pre godinu dana, UŽAS (FOTO)

Svi su ujedinjeni da ovakvoj vrsti nasilja mora da se stane na put

Objavljeno:

Cela Srbija je potresena vešću da je mlada jutjuberka Kristina Đukić Kika izvršila samoubistvo u svojoj 21. godini i to, kako se pretpostavlja, zbog psihičkog nasilja koje je trpela na internetu.

Svi se opraštaju od nje, ali su mnogi progovorili o sličnim iskustvima koja su imali kada je reč o internet nasilju. Jedan od njih je i Sloba Radanović, pevač i učesnik prve sezone rijalitija Zadruga.

Poznati pevač je na svom Instagram nalogu obajvio tri storija gde je progovorio o čitavom slučaju.

- Ova devojka je odlučila da sebi oduzme život. Zašto? Trpela je internet nasilje. To je danas najaktivniji, najučestaliji, ali i najkukavičkiji vid nasilja od svih, jer svaka šuša daje sebi za pravo da ti napiše bilo šta, a da za to ni na koji način ne odgovara, da čak ne znaš ni ko je, da ga bar razvališ kao govno malo, koje samo to zaslužuju, jer te osobe da imaju mogućnost, pišale bi po ljudima. Danas svako napravi 100 lažnih profila, preti, psuje, pljuje i sve ostalo što ne bi smeo uživo. A na to nadležni organi ne obraćaju pažnju a to znam i iz ličnog primera - napisao je između ostalog pevač.

Sloba o Kiki
foto: Printscreen/Instagram/ slobaradanovic

Potom je objavio stori na kojem se nalazi slika pokojne Kristine, gde je napisao: "Počivaj u miru".

Sloba o Kiki
foto: Printscreen/Instagram/ slobaradanovic

Potom je objasnio i svoj slučaj.

- Ja sam u policijsku stanicu odneo pre više od godinu dana usb sa preko 500 dokaza - skrinšotova, poruka pretnji, uvredljivih poruka, prostačkih poruka, fotomontaža, itd. I do dana današnjeg me niko nije kontaktirao, a to sve piše 5 poremećenih osoba sa 50 lažnih profila. Ja se sigurno ne bojim tih smradova, niti mi te njihove gadosti preterano znače, ali te osobe hodaju ulicom i ko zna na šta su sve spremne, prolaze nekažnjeno, zahvaljujući vama -piše Radanović u trećoj poruci.

Sloba o Kiki
foto: Printscreen/Instagram/ slobaradanovic

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.