"OBOŽAVALA SAM KOKAIN": Jeziva ispovest poznate glumice!
Foto: Printscreen/instagram/vilz

šok

"OBOŽAVALA SAM KOKAIN": Jeziva ispovest poznate glumice!

Istakla je i da je shvatila je koliko nisko je pala kada se nakon provoda probudila sa širom otvorenim vratima stana

Objavljeno:

Edi Falko je danas jedna od ubedljivo najboljih serijskih glumica u Americi. Proslavila se glavnom ženskom ulogom u seriji “Sopranovi“, a od skoro je gledamo kako briljira u ulozi Hilari Klinton u serijalu “Impičment: Američka Krimi Priča”.

Ipak, put talentovane glumice do slave i prepoznatljivosti bio je sve samo ne lak. U svojoj ispovesti ispričala je sve o brojnim zavisnostima sa kojima se borila, kao i o tome kako je sve to počelo i šta ju je nateralo da se trgne i osvesti.

– Godinama nisam okusila alkohol, a onda sam popila svoje prvo piće tokom studiranja i otkrila sam nirvanu. Alkohol je bio rešenje svih mojih problema, ali i uzrok svih mojih problema – ispričala je u razgovoru za “The Guardian” glumica Edi Falko.

Svet glamura, brojnih nagrada i priznanja, “tapšanja” po ramenu i televizijskih uspeha, samo je prikrivao muke kroz koje je prolazila zvezda serije “Sopranovi”.

– Bila sam velika obožavateljka kokaina, ako bi mi ga neko ponudio jer ga sama nisam mogla priuštiti. Marihuana mi je samo uzrokovala teskobu – rekla je Falko.

1 / 3 Foto: Profimedia, Ilustracija

Ispričala je da je trezna skoro 29 godina, a u opijatima je tražila utehu zbog nesigurnosti i nedostatka samopouzdanja. Smatrala je da bolje glumi kada je mamurna, a muškarce je birala u zavisnosti od toga da li piju ili ne.

– Čekala bih da vidim koliko će brzo spomenuti alkohol u razgovoru i tako bih odlučila hoću li se spetljati sa nekim ili ne – dodala je glumica.

Istakla je i da je shvatila je koliko nisko je pala kada se nakon provoda probudila sa širom otvorenim vratima stana.

Nakon turbulentnih 20-ih, dobila je ulogu u spomenutim “Sopranovima” i karijera joj je krenula u smeru o kakvom je sanjala. U legendarnoj seriji je, ni manje ni više, igrala glavnu žensku ulogu, Karmelu Soprano, suprugu mafijaškog bosa, Tonija Soprana, a sve ostalo je istorija.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.