ONA JE ROĐENA SESTRA DIJANE ĐOKOVIĆ! Muž joj je svima jako poznat i moćan, neverovatna sličnost njih dve! (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube/Sport Klub

otkriveno

ONA JE ROĐENA SESTRA DIJANE ĐOKOVIĆ! Muž joj je svima jako poznat i moćan, neverovatna sličnost njih dve! (FOTO)

Naime, Sandra, rođena sestra njegove majke Dijane, udata je za čoveka koji je, baš kao i Novak, podvizima na sportskim terenima bezbroj puta obradovao Srbiju.

Objavljeno:

Za Novaka Đokovića, najboljeg tenisera sveta, mnogi će reći da je rođen sa pobedničkim mentalitetom, ali nema sumnje da je na njegov sportski duh umnogome uticalo i porodično okruženje.

Malo je poznato da je Zoran Terzić, selektor ženske odbojkaške reprezentacije, koga je „Evropska odbojkaška konfederacija" proglasila za najboljeg u 2021. godini, Novakov teča. Naime, Sandra, rođena sestra njegove majke Dijane, udata je za čoveka koji je, baš kao i Novak, podvizima na sportskim terenima bezbroj puta obradovao Srbiju.

Dijana Đoković
foto: © ATA Images

O postojanju prećutnog dogovora da se u javnosti ne priča o familijarnim vezama može se naslutiti i iz Novakovog obraćanja Zoranu povodom dvadeset godina uspešne trenerske karijere.

‒ Dragi Zorane, čestitam ti na uspesima koji krase poslednje dve decenije tvog profesionalnog rada. Ti i ja imamo jedan privatan odnos za koji si me uslovio da ga ne spominjem. Zato ću ti se profesionalno obraćati i zahvaliti u ime svih sportista na inspiraciji koju nam daješ kroz svoj kvalitet u radu, požrtvovanost, posvećenost i veliku ljubav prema odbojci i sportu uopšte. Jedan si od najuspešnijih trenera u Srbiji i regionu u istoriji i zaslužuješ svaku pohvalu. Puno te volim i pozdravljam, tečo moj dragi.

Novak Đoković, Marko Đoković, Srđan Đoković, Dijana Đoković, Jelena Đoković, Đorđe Đoković
foto: Starsport©

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.