NAŠA PEVAČICA ŽESTOKO OPLELA: "Dejan je najobičniji KONJ, a Car đilkoš"
Foto: RTV Pink printscreen

hit

NAŠA PEVAČICA ŽESTOKO OPLELA: "Dejan je najobičniji KONJ, a Car đilkoš"

Ni prema Caru nije bila blaža.

Objavljeno:

Bivša učesnica "Zadruge" Saška Karan bez daha prati aktuelnu sezonu rijalitija, a najintrigantnija su joj svakako dešavanja između Dalile, Dejana i Filipa Cara.

Daliline postupke u rijalitiju Saška je javno najstrašnije osudila.

- Rekla sam, ako bude došlo do seksa sa Filipom, Dalila je napravila neoprostivu stvar, za koju nema nikakvog opravdanja, sad nema nazad! Očigledno je da njihov brak nije funkcionisao, ali onda je trebalo da se razvede pre nego što je ušla u rijaliti, a ne da se zaljubi posle pet dana. Ma kako da ne, odjednom se ti kao zaljubiš i onda stavljaš na kocku nešto što ima vrednost i što je za normalne ljude svetinja, brak - kaže Saška, koja se posebno osvrnula na Daliline bivše - Dejana i FIlipa.

Saška Karan
foto: Printscreen

Dejan je najobičniji konj. Dečko koji me nikada nije uvredio, mislila sam da je OK dečko, pristojan. On je sada nešto jadan. Alo, ako te neko neće, ne voli te, to ti kaže, pokaže delima, pa šta onda? Onda i ti njega ne treba da voliš! On je ponižen, pa je ponižen, da nema dalje. Ono najgore što je moglo da se desi se i desilo. Mogli su napolju da se razvedu i da uđu kao sveže razvedeni, to bi isto bilo zanimljivo. Međutim, eto, Dalila je izabrala drugu varijantu. Dejan se ponaša jadno, u jednu ruku mi ga je žao, a udrugu ruku se mislim: "Ma daj, čoveče, da li si ti normalan, opasulji se i digni glavu iznad toga". Javnost sve razume, jeste bruka i katastrofa, ali svu snaguje trebalo da smogne i da i on nađe sebi neku devojčicu u rijalitiju, pa kad izađe i ukoliko to ne opstane, onda neku dobru ženu. On je odličan dečko, ali ovo što sebi i sam priređuje... Gura se u mulj, živo blato. Mazohista. Ona ga spustila, a on se spušta još niže. Ne znam je l' Dalilina pi*ka zlatna kad se on tako ponaša.

Ni prema Caru nije bila blaža.

Car je đilkoš. Van pameti je, povraćalo mi se kad je rekao da mu je žao Dejana. A šta mu je žao, kr*snuo si mu ženu i onda ti je nešto kao? To govori zbog naroda da ga ne bi napadali i da bi ih smekšao posle svega. To je takva ironija, cinizami dvoličnost. Odvratno! Povraća mi se i dok pričam o tome! Muškarce poput njega ne cenim.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.