LUNA I MARKO PUNI KO BROD! Zaradili 50.000 EVRA, svrstani u SAM VRH pa dobili i PLAKETU
Foto: Youtube

OPA BATO!

LUNA I MARKO PUNI KO BROD! Zaradili 50.000 EVRA, svrstani u SAM VRH pa dobili i PLAKETU

Snašli su se i to dobro!

Objavljeno:

Luna Đogani i Marko Miljković su 2021. godine od svog zajedničkog Jutjub kanala navodno zaradili čak 50.000 evra i zahvaljujući tome postali su jedni od najplaćenijih jutjubera na srpskoj sceni.

Bračni par, koji će se uskoro preseliti u novi stan koji su nedavno kupili, svoj kanal otvorio je u julu 2020. godine i do sada su na njemu imali 51 milion pregleda, te su tako prestigli i mnoge druge influensere koji su na ovoj platformi sa svojim kanalima mnogo duže.

Marko i Luna
foto: Printscreen/Instagram/luna Djogani

Na ovom uspehu nedavno su im čestitali i brojni fanovi, a i od samog Jutjuba su dobili plaketu za prvih 100.000 pratilaca.

Kao što je poznato, zarada od Jutjuba je u proseku od 800 do 1.000 evra na milion pregleda, te se računicom dolazi do cifre od približno 50.000 evra, piše Kurir, koju su oni zaradili tokom ove godine, što ih je automatski svrstalo u sam vrh kada je u pitanju zarada na ovim prostorima.

Podsetimo, Luna i Marko nedavno su kupili veći stan na Bežanijskoj kosi, koji već uveliko opremaju, a u koji bi trebalo da se usele do kraja godine. Navodno je koštao 160.000 evra, a budući da su navodno podigli kredit otplaćivaće ga 15 godina. Miljković je ranije govorio o zaradi na Jutjzbu.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Telegraf/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.