BIKOVIĆU, ŠTA JE OVO? Dok je glumac pozirao svi su primetili BURMU na njegovoj ruci! (FOTO)
Foto: © ATA Images

opa

BIKOVIĆU, ŠTA JE OVO? Dok je glumac pozirao svi su primetili BURMU na njegovoj ruci! (FOTO)

Međutim, čini se da su se mnogi prevarili i da Biković prsten nosi samo za potrebe snimanja projekta na kojem radi u Rusiji

Objavljeno:

Glumac Miloš Biković često svoj Instagram nalog osvežava, a svaka njegova objava i te kako ostane zapažena kod vernih pratilaca. Na jednom od poslednjih „Instagram storija” na njegovoj desnoj ruci, na domalom prstu zasijala je burma.

Kako svoju vezu i intimu čuva daleko od očiju javnosti, mnoge je zaintrigirao prsten na njegovoj ruci. Neki su i pomislili da se Biković u tajnosti oženio, što je sigurno i pojedine dame razočaralo, s obzirom na to da glumac važi za miljenika ženske populacije.

Međutim, čini se da su se mnogi prevarili i da Biković prsten nosi samo za potrebe snimanja projekta na kojem radi u Rusiji.

Podsetimo, nedavno se Biković na beogradskoj premijeri filma „Južni vetar 2 - Ubrzanje“ pojavio u društvu nežnije polovine Ivane Malić, zanosne crnke, koja je po profesiji pravnica.

Miloš Biković
foto: Printscreen

Ivana se odmah i pohvalila da je ona osvojila Miloševo srce, a zbog prozivki koje su usledile na društvenim mrežama, da glumčevo ime koristi kao svoju promociju, ona je „uklonila sve dokaze“ da su zajedno.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.