MAJKA JOVANE JEREMIĆ KRIVA ZA SVE! Desiće se RAZVOD GODINE, skandali i VELIKI OBRT! Ovo nije mogla da PREĆUTI!
Foto: Instagram

PRIZNALA

MAJKA JOVANE JEREMIĆ KRIVA ZA SVE! Desiće se RAZVOD GODINE, skandali i VELIKI OBRT! Ovo nije mogla da PREĆUTI!

- Bilo je tu svačega. Meni je bitno da sam ja tu bila čista do kraja.

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić obavestila je javnost da se razvodi od muža Vojislava Miloševića.

Jovana je sa njim provela četiri godine u braku i sa kojim ima ćerkicu Leu.

Vezu Jovane i Vojislava svojevremeno je pratio jedan skandal. Još dok se nisu venčali u medijima se pisalo kako je Vojislav prevario Jeremićevu, ali da mu je ona to oprostila. On je svojevremeo istakao i kako je došlo do njihovog upoznavanja, a onda i veridbe.

Jovana Jeremić, Vojislav Milošević
foto: Printscreen Instagram

- Moja majka je "krivac" za naše poznanstvo i brak, s obzirom na to da je ona strastveni gledalac "Parova". Ona je meni uvek sugerisala da postoje devojke koje su dobre, obrazovane i visprene kao, na primer, Jovana, a zvala me je jednom prilikom i da je vidim na TV-u. Kada je trebala da ode u penziju, želeo sam da je iznenadim, ali nisam znao šta da joj kupim jer ona zaista ima sve. Onda sam se setio da bi majka uživala da bude u društvu svoje zvezde Jovane Jeremić. Kontaktirao sam je, predstavio se ko sam, i objasnio joj da su moje namere striktno poslovne, odnosno da je upoznam sa majkom, kako bi uživale u večeri. Jovana je odmah prihvatila poziv i bila je veoma profesionalna - ispričao je svojevremeno Vojislav, a Jovana je istakla da je u njhovom odnosu bilo svega i svačega, a kako se navodilo tada, ona mu je prešla preko prevare:

- Bilo je tu svačega. Meni je bitno da sam ja tu bila čista do kraja. Ja sam uvek iskrena i zato nemam problema. U toj priči nisam napravila grešku i ponosna sam na to. Ja sam prešla preko jedne stvari jer nisam želela da žrtvujem ljubav. Tu su se umešali neki ljudi koji su želeli da uruše moju sreću u datom trenutku - poručila je voditeljka tada.

- On nije bio svesan sa kim se zabavlja, ja sam mnogo opasna žena. Obnovili smo celu priču, trebalo je vreme samo da sumiramo utiske. Lako je uništiti nešto ali treba naći pravu ljubav. Mene treba izdržati. Ja tada nisam mogla da verujem da se on meni nije javio na telefon, on koji je zeznuo stvar - izjavila je Jovana svojevremeno.

Jovana Jeremić
foto: Instagram

Bonus video:

00:20

Jovana Jeremić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.