"JA SAM MU ODUVEK BILA MILJENICA": Ceca brutalno iskreno o komentaru Saše Popovića!
Foto: Youtube Printscreen/Grand Online

opasno

"JA SAM MU ODUVEK BILA MILJENICA": Ceca brutalno iskreno o komentaru Saše Popovića!

Iako tokom žiriranja često ulazi u raspravu sa kolegama iz žirija jer čvrsto brani svoje stavove, privatno tvrdi da nije konfliktna osoba

Objavljeno:

Dolaskom folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović u "Zvezde Granda", takmičenje je dobilo posve drugu energiju, a Saša Popović novu miljenicu.

Iako su mnogi mislili da mu je omiljena Marija Šerifović, nedavno je to demantovao izjavom da je to upravo Ceca, piše Grand Online.

- Ma Saša folira, oduvek sam mu ja bila miljenica (smeh)... Mi smo drugari 30 i nešto godina, ali lepo je čuti, lepo je - rekla je Ceca i prokomentarisala svađe i prepirke sa kolegama tokom žiriranja, ali i sa Draganom Stojkovićem Bosancem koja je punila medijske stupce.

- Ja sam i onda kada smo ušli u klinč rekla: "Ništa lično", nego svako ima pravo da reaguje i da brani neki svoj lični integritet i to ne treba da bude problem drugima. Ako hoćete klinč, dobićete klinč, kako to važi za mene, tako važi i za ostale - istakla je.

Saša Popović
foto: Youtube Printscreen/Grand Online

Iako tokom žiriranja često ulazi u raspravu sa kolegama iz žirija jer čvrsto brani svoje stavove, privatno tvrdi da nije konfliktna osoba.

- Mene ljudi, čak i publika ovde gledaju i doživljava kao svoju. Nikad nisam bežala od toga da sam narodska žena i nisam se otuđila od naroda, mislim da ljudi to prepoznaju. Ja tako i živim, na estradi sam samo dok sam na bini, kad siđem sa nje, potpuno sam normalna osoba i bavim se stvarima kao i svi ostali ljudi. Imam porodicu, prijatelje, socijalni život, a estrada me zanima samo dok sam na bini - kaže pevačica i otkriva kako se snašla u novoj ulozi mentora, budući da se pred izazovom da obučava mlade nade našla po prvi put u dugogodišnjoj muzičkoj karijeri.

- Mi se sjajno zabavljamo i vežbamo u studiju kod mene. Kandidati su požrtvovani i žele da uče, drago mi je da kod njih vidim želju za uspehom. Vrlo sam iskrena i otvorena i stalno im govorim da ne treba da liče ni na jednog pevača. Trudim se da ih ohrabrim na sceni, da ne treba ničega da se boje, samo im treba veter u leđa - tvrdi Ceca, a prenosi "Granonline".

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.