NA VRHUNCU KARIJERE REŠILA DA SE POVUČE, A ONDA JE USLEDILA AGONIJA SA BEBOM: Evo šta je sada sa našom PEVAČICOM
Foto: printscreen

OVO NISTE ZNALI

NA VRHUNCU KARIJERE REŠILA DA SE POVUČE, A ONDA JE USLEDILA AGONIJA SA BEBOM: Evo šta je sada sa našom PEVAČICOM

2011. godinu ne pamti po lepim stvarima.

Objavljeno:

Pevačica Marija Marić Marković poznatia kao Mari Mari iza sebe je ostavila brojne hitove, a u trenucima kada je bila najpopularnija rešila je da se potpuno povuče sa estrade.

Nakon albuma "Uporno si tu" koji je izdala 2008. godine Mari Mari se povlači iz medija i posvećuje se privatnom životu. Naredne godine udala se za muzičkog producenta Uroša Markovića kojem je podarila ćerku Unu. Ipak, 2011. godinu ne pamti po lepim stvarima.

Ona je te 2011. godine proživela težak period kada je njena starija ćerka Una, koja je tada imala devet meseci, morala na operaciju.

Naime, tokom porodične posete prijateljima beba Una pala je sa visokog kreveta i zadobila frakturu lobanje.

- Suprug i ja smo zaista doživeli veliki šok. Dugo sam to sebi prebacivala i krivica me je proganjala. Čini mi se da sam u jednom trenutku bol potisnula duboko u sebi i možda je on još zakopan. Bila sam svesna kako moram da shvatim i prihvatim da se takve stvari dešavaju, a potom bi me opet obuzimalo osećanje kako taj propust nisam sebi smela da dozvolim - izjavila je Mari Mari svojevremeno.

Danas radi sa decom, organizuje festivale i komponuje muziku. Mi smo je sreli na jednom događaju posle mnogo vremena. O tome kako danas vaspitava svoje ćerke Unu i Lenu i plaši li se vremena, kaže:

- Danas je situacija takva kakva jeste. Ipak, teška vremena bila su i kroz istoriju. Ono što možemo je da kroz svoj primer uradimo i damo maksimum. Ne treba se bojati, niti previše štititi decu. To je posebna tema - kaže Mari Mari.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espres/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.