MIRKO ŠIJAN KRSTIO SINA: Isplivala i privatna FOTKA!
Foto: Ana Paunković

veselo

MIRKO ŠIJAN KRSTIO SINA: Isplivala i privatna FOTKA!

Na snimku se vidi kako Bojana i Mirko zanimaju bebu, a u pozadini se može videti bajkovita dekoracija sa puno balona u nežnim bojama

Objavljeno:

Mirko Šijan i Bojana Rodić krstili su svog naslednika Zorana, koji je dobio ime po Mirkovom pokojnom ocu. Naime, Bojanina sestra Nataša na svom Instagramu podelila je video sa svečane ceremonije.

Na snimku se vidi kako Bojana i Mirko zanimaju bebu, a u pozadini se može videti bajkovita dekoracija sa puno balona u nežnim bojama.

Takođe, Bojana je sa svojim pratiocima podelila fotografiju dekoracije, te je mnoge oduševila, s obzirom da je vodila računa o svakom detalju.

Podsetimo, Šijan je imao želju da se ispoštuju svi običaji kada je krštenje u pitanju. Oboje su već upoznati sa važnim pravilima ovog verskog obreda, a uskoro će i obaviti razgovor sa sveštenikom, koji će detaljnije da im objasni šta je potrebno i da zakaže krštenje. Inače, kako tradicija nalaže, za ovaj svečani događaj treba pripremiti krsnicu - platno bele boje, veličine od jednog do jednog i po metra, u koje se dete uvija posle krštenja. Od nje se, potom, detetu sašije košuljica, benkica ili jastučić za spavanje.

Mirko Šijan
foto: Printscreen

Prema rečima našeg izvora, Mirko želi da njegov naslednik, po starom običaju, bude zavijen u njegovu belu košulju, sve dok ne bude kršten vodom. Inače, još uvek se nisu dogovorili da li će praviti veselje ili će sve biti organizovano tajno, u krugu porodice i kumova.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.