VESNA RIVAS DALA DETALJNU ANALIZU PA BACILA SVE U TRANS SVOJOM IZJAVOM: Dalila je reinkarnacija Agate Kristi!
Foto: TV PINK PRINTSCREEN

au, čoveče!

VESNA RIVAS DALA DETALJNU ANALIZU PA BACILA SVE U TRANS SVOJOM IZJAVOM: Dalila je reinkarnacija Agate Kristi!

Iskoristila priliku da oplete po njima!

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić ugostila je pevačicu i rijaliti zvezdu Vesnu Rivas, koja je iskoristila priliku da žestoko oplete po Dalili i Dejanu Dragojeviću.

-Dalilu Mujić Moreno Dragojević, ako neko poznaje, to je Vesna Rivas. Ni Huso je ne poznaje koliko sam je ja upoznala, a kamoli ovaj mali Dejan. Ona da je rođena na drugom mestu u drugim okolnostima, ona bi sada bila broj jedan javna ličnost na sceni, koja bi igrala i pravila haos. Ima takav kod, ali ostala je zarobljena u sebi u ta četiri zida na relaciji Tuzla - Beč - Bugojno - Bijeljina i sada Beograd. Ona mora da bude deo javnosti, ima kod da se nametne. Ta opna od njenih želja i snova raste da se sama oko nje obavila. Bravo za produkciju Zadruge koji su joj dali prostora da se sve to prikaže - priča Vesna.

Vesna Rivas
foto: TV PINK PRINTSCREEN

-Ljudi su zbunjeni njenim likom i delom. Opasna je mala, kao da je u srodstvu, možda i jeste reinkarnacija Agate Kristi. Agata Kristi je čak išla do tri lika kad zamisli, a Dalila Mujić je ušla u ovaj rijaliti i želela da se reši Dejana. Ona se sa Dejanom venčala jer joj je bio potreban za rijaliti. Nikad neću zaboraviti kada su pričali kako im je buduće zanimanje upravo rijaliti. Sada kad mora da se suoči sa stvarnošću, njoj smeta Dejan Dragojević. Želela je to da sprovede u spoljnjem svetu, ali ne može. Oni su živeli od tih nekih nazovi fanova - otkriva Vesna Rivas.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.