MIKSI SE PRVO IZVINILA JEDNOM ZADRUGARU, A ONDA JE NASTAO OBRT: Oplela žestoko po OVIM KOLEGAMA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

jao!

MIKSI SE PRVO IZVINILA JEDNOM ZADRUGARU, A ONDA JE NASTAO OBRT: Oplela žestoko po OVIM KOLEGAMA! (VIDEO)

Nastao pravi haos!

Objavljeno:

U toku je izbor za najzlonamernijeg zadrugara, a Sale Luks naredni je komentarisao svoje cimere:

-Prva je Ana Spasojević, druga je Aleks, samo u nekim situacijama. Treća osoba... mislim da je Irma i "Zeka Peka" (Marijana), ona kad se iznervira, izlete joj neke reči - rekao je Luks.

-Preteruješ, hajde, uvuci se Jovani još u du*e. Imaš prava na svoje mišljenje, ali nije tačno, navodiš me sad samo zbog Jovane - pobunila se Aleks.

Lazar Čolić Zola
foto: Printscreen Zadruga

-Što se tiče zlonamernih zadrugara... Imam potrebu da se izvinim Janjušu, jer sam u prethodnoj sezoni bila zlonamerna prema njemu, vređala ga, udarala na bolnu temu, više nemam potrebe da bijem tuđe bitke, niko mene nije branio u mojoj vezi, da bih se ja zbog drugih nervirala. Ni Maja se nije zalagala za moj odnos. Prva zlonamerna osoba je Marko Đedović, svi znaju šta se dogodilo, on me je tužio, ima prava, iako ja nikoga nisam tužila. Približio se mojoj majci i meni, rekao da će povući tužbu, iako je to bila laž. To je navlačenje na tanak led. Druga osoba je Lazar Čolić Zola. Zlonameran je u mnogim situacijama prema meni, ja njega volim, imam neki poremećaj. Zaboravila sam oca mog deteta, on mi je bio jedna od najvećih ljubavi, ali u ovom prostoru... ne znam, nisam u vezi sa njim, iako smo se ljubili, želim da kupujem vreme, jer je tu. Navešću Taru Simov, non-stop je fizički nasrtala na mene, imam traume od te osobe - izabrala je Miljana.

-Sa takvim ponašanjem, to možeš dok ti ja dopustim - rekao joj je Zola.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.