PAMETNO JE ULAGALA! BRANKA ZA ESPRESO: Kolege su kupovale nova kola da bi se folirali, a stanovali su privatno!
Foto: Espreso

OPA BATO!

PAMETNO JE ULAGALA! BRANKA ZA ESPRESO: Kolege su kupovale nova kola da bi se folirali, a stanovali su privatno!

Folk pevačica je uvek bila oprezna.

Objavljeno:

Otkad je aktivna pandemija virusa korona, mnogi pevači i javno ističu da su u velikim finansijskim problemima jer ne mogu da rade kao pre. Naročito kada su u pitanju mlađe generacije. S druge strane, "stara garda" deluje da finansijski mnogo bolje podnosi aktuelnu krizu.

Folk pevačica Branka Sovrlić osim što peva, ona je dugi niz godina vlasnica i ugostiteljskih objekata. Mi smo je pitali da li se ona ne žali na trenutnu krizu zbog toga što je novac mnogo pametnije trošila i ulagala nego što to sada rade mlađe generacije.

branka sovrlić
foto: Espreso

– Uvek sam bila na oprezu. Nikada nisam kredit uzela, jer uvek sam se pružala onoliko koliko mi je jorgan dugačak. Nikada nisam želela da se zadužujem da bi kupila nešto. Sačekala bih kada budem imala dovoljna para, pa bih onda kupila. Mlađe koleginice su kupovale stanove na kredite, uzimale su kredit sa hipotekom i sada ih je to strašno pogodilo. Međutim, ja nikada nisam uzimala kredite ni pre korone, a još na početku karijere smo imali jedan restoran, a posle smo otvorili i drugi kako bismo imali i nešto drugo čime bi se bavili i meni je na startu bilo važno da imam krov nad glavom, a posle sve drugo. Sećam se i kada sam ja bila mlada, neke moje kolege kupuju nova kola da bi se folirali sa novim kolima. Kupuju nova kola, a stanuju privatno. Srećna sam bila i što u detinjstvu nisam oskudevala. Imala sam roditelje koji su mi mogli pružiti, ne mogu da kažem da je to bio luksuz, ali nisam oskudevala kao neke koleginice, koje su bile čak i gladne - rekla je Branka za Espreso.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.