PREMRŠAVA? EMILI RATAJKOVSKI ZABRINULA FANOVE: "Otišla si predaleko!" FOTO
Emili Ratajkovski, Foto: Printscreen/instagram/inamoratawoman

šta vi kažete?

PREMRŠAVA? EMILI RATAJKOVSKI ZABRINULA FANOVE: "Otišla si predaleko!" FOTO

Po mnogima, ona je jedna od najpoželjnijih modela i glumica današnjice. Ali ovog puta, iznenadila je fanove koji su je oštro kritikovali njen premršav izgled.

Objavljeno: 12:24h

Emili Ratajkovski (30) od trenutka kada se pojavila u spotu za pesmu Robina Tika "Blurred lines" (2013) važi za jednu od najlepših žena na svetu. Posle spota, usledili su razni angažmani za mode revije i kampanje, a takođe ova brineta se slikala i za 2012. godine slikala za erotski časopis "Treats!" i za nju ovo nije bilo ništa strašno, jer je sa roditeljima još kao adolescent, odlazila na nudističke plaže.

Emili Ratajkovski
foto: Instagram

Nedavno je na svom Instagram profilu podelila sliku sa dodele modnih nagrada koje je organizovalo Američko udruženje modnih dizajnera (CFDA).

Fotografiju pogledajte OVDE.

Na slici pozira u suknji i topu sa dugim rukavima i vidi se njen premršavi stomak: "Zamalo nisam ovo objavila jer sam znala kakve će reakcije izazvati, ali hej, to je moje telo i neću se oslanjati na posramljivanje", napisala je Emili u opisu fotografije. Naravno da je fotka izazvala niz komenatara: " Da li si dobro?", "Otišla si predaleko", "Deluje nezdravo", "Što nije u redu s njenim stomakom?", "Premršava si", "Kakav primer daješ" pisali su joj. Takođe, bilo je i malobrojnih koji su joj uputili komplimente da dobro izgleda i da ne vide ništa loše na slici.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.