DEVOJKE MU ŠALJU EKSPLICITNE PORUKE OD KAD SE RAZVEO! Bane Mojićević RAZVEZAO JEZIK!
Bane Mojićević, Foto: Happy tv printscreen

iskren

DEVOJKE MU ŠALJU EKSPLICITNE PORUKE OD KAD SE RAZVEO! Bane Mojićević RAZVEZAO JEZIK!

Bane Mojićević progovorio o ljubavnom životu

Objavljeno:

Nekadašnji učesnik i prvi pobednik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Bane Mojićević prošle godine je saopštio da se razvodi od supruge, a sada je otkrio da li ima novu devojku.

Bane Mojićević
foto: Vladimir Šporčić

Bane Mojićević ne pojavljuje se često u javnosti, a prošle godine razveo se od supruge Milice. Sada je otkrio za Blic u kakvim su odnosima, da li ima novu devojku, kao i da li provodi vreme sa decom.

"Ja devojku nemam, a devojaka ima onoliko. Čini mi se da su mnogo otvorenije i direktnije nego muškarci i kako vreme prolazi, sve više. Stižu mi poruke razne eksplicitne sadržine na mrežama, a i ovako uživo... Sa kolegama ne razmenjujem takve priče, više pričamo o situacijama sa putovanja, neke viceve i tako to", rekao je Bane i progovorio o deci:

"Klinci su nepresušan izvor inspiracije, non-stop su neke šale sa njima, nove priče, nova pitanja, pevamo stalno, oni mi puštaju svoje omiljene pesme, ja njima svoje, igramo se. Tako iz tih situacija crpim pozitivnu energiju. Ne mogu da kažem slobodno da sam se vrhunski navikao na neke nove okolnosti u životu i to što sam sam sa njima mi baš prija".

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.