SUPRUG IVANE KORAB NAPOKON UHVAĆEN! Isplivala nikada viđena fotka, oduševićete se! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/ivanakorab

iznenadila

SUPRUG IVANE KORAB NAPOKON UHVAĆEN! Isplivala nikada viđena fotka, oduševićete se! (FOTO)

Suprug Ivane Korab konačno uslikan, manekenka pokazala svoju jaču polovinu.

Objavljeno:

Suprug Ivane Korab i dalje je velika enigma za domaću javnost. Lepa manekenka partnera nikada ne eksponira na društvenim mrežama pa njeni pratioci ne znaju kako on izgleda. Zato je njena izjava da je u srećnom braku više od dve godine za sve bila priličan šok.

Srećna porodica odlučila je da lepe novembarske dane provede na izletu u Bijeljini, a koliko uživaju manekenka nije krila.

Ivana Korab
foto: Instagram

„Lako je plitku vodu zamutiti i budalu naljutiti. Jedan koji hoće jači je od dvojice koji moraju… Samo neki od natpisa koji se mogu naći na ovom prelepom mestu… mnoge stvari nekako zaboravimo jer stalno jurimo za nečim. Potrebno je zastati i prosto uživati u trenutku“, napisala je Ivana na „Instagramu“ i prvi put objavila fotografiju sa svojim „momcima“.

Obučeni u iste trenerke, sa natpisima na leđima „Ja sam tata / mama Matea“, Ivana i njen suprug pozirali su u društvu preslatkog devetomesečnog sina.

Ivani je ovo drugi brak, pre ovog bila je u kratkoj zajednici koja se neslavno završila. Manekenka je željno iščekivala da se ostvari u ulozi majke, te svaki trenutak sada posvećuje nasledniku, u čemu maksimalno uživa.

Ivana Korab
foto: Instagram

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.