SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Srpska majka nije došla na KOMEMORACIJU Marini Tucaković, ovo je RAZLOG! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Luka Šarac Story

šok

SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Srpska majka nije došla na KOMEMORACIJU Marini Tucaković, ovo je RAZLOG! (FOTO)

Ovo je razlog zašto se nije pojavila na komemoraciji Marini nakon skandala na sahrani.

Objavljeno: 14:52h

Danas se u prostorijama Starog dvora Skupštine grada Beograda održava komemoracija Marini Tucaković, koja je preminula 19. septembra ove godine, a među brojnim pripadnicima srpske estrade nema folk zvezde Cece Ražnatović.

Ceca Ražnatović prisustvovala je sahrani Marine Tucaković, koja je održana 29. septembra, ali je tada došla u neprijatnu situaciju, kada je Marinin sin Milan Laća Radulović rekao njoj, Milanu Kaliniću i Saši Matiću da ne prilaze grobnom mestu.

Komemoracija
foto: Stefan Stojanović

Ceca se tada oprostila od Marine, a iako ju je njen muž Futa pozvao na komemoraciju, pevačica danas nije došla jer nije želela da ponovo dođe u neprijatnu situaciju koja bi mogla da se dogodi sa Laćom.

Komemoraciji prisustvuju Ana Nikolić, Ana Bekuta, Jovana i Željko Joksimović, Ana Stanić, Žika i Jelena iz "Zane", Goga Sekulić, Dragana Mirković i mnogi drugi.

Podsetimo tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra 2021. u 67. godini.

Marina je napisala brojne hitove najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama „Operacija trijumf“ i „Pinkove zvezde“.

Njen život su obeležili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića.

Marina Tucaković
foto: Stefan Stojanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.