TEODORA DŽEHVEROVIĆ KUPILA LUKSUZNU NEKRETNINU OD 250.000 EVRA!? I to u ELITNOM BEOGRADSKOM NASELJU!
Teodora Džehverović, Foto: Instagram printscreen/teodoradzehverovic

široko

TEODORA DŽEHVEROVIĆ KUPILA LUKSUZNU NEKRETNINU OD 250.000 EVRA!? I to u ELITNOM BEOGRADSKOM NASELJU!

Pevačici Teodori Džehverović pošlo je za rukom ono što mnogima nije - da sa samo 24 godine obezbedi sebi krov nad glavom.

Objavljeno:

Teodora Džehverović je nedavno kupila luksuznu nekretninu u elitnom beogradskom naselju, a za svoj prvi stan pevačica je iskeširala 250.000 evra.

Teodora Džehverović
foto: Instagram printscreen

Teodora je novac dugo štedela, a tek nedavno je pronašla idealan stan za sebe.

- Otkako je počela da se bavi muzikom, Teodori je cilj bio da postane jedna od napopularnijih mladih pevačica, ali i da zaradi dovoljno novca da kupi stan. Zbog toga je vredno radila na svojoj karijeri i ulagala dosta novca u pesme i spotove jer je verovala da će joj se sve vratiti - kaže na početku razgovora izvor, i dodaje da je pevačica nameravala prošle godine da kupi stan, ali da joj je pandemija koronavirusa pomrsila planove.

- U poslednje dve godine Džehva je postala najtraženija i najplaćenija mlada zvezda domaće pop scene. U godini pre pandemije Teodora je mesečno imala samo nekoliko slobodnih dana, a deo novca koji je zarađivala od nastupa ulagala je u nove pesme i spotove, a deo je ostavljala sa strane. Kada je počela korona, kriza koja je pogodila estradnjake nije zaobišla ni Teodoru koja je, poput ostalih kolega, morala da troši novac iz šteka - kaže izvor.

Situacija se tek nedavno stabilizovala kada je reč o nastupima, a Teodora je nakon popuštanja mera počela da radi punom parom.

- Reč je o luksuznoj nekretnini koju je pazarila za 250.000 evra u elitnom beogradskom naselju. Stan ima oko 100 kvadrata, dve spavaće sobe, dva kupatila i prostranu terasu. Poslednjih dana vredno radi na opremanju stana i jedva čeka da se njen dečko Nino vrati iz Brazila da zajedno uživaju - ispričao je izvor na kraju.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.