MISLILI SU DA NEĆE PREĆI GRANICU, ALI... OGLASILA SE SUPRUGA ZADRUGARA: Sprema se JOŠ JEDAN RAZVOD?!
Foto: Instagram printscreen

šta se dešava?

MISLILI SU DA NEĆE PREĆI GRANICU, ALI... OGLASILA SE SUPRUGA ZADRUGARA: Sprema se JOŠ JEDAN RAZVOD?!

Vidno je razočarana!

Objavljeno:

Iako se mesecima unazad u "Zadruzi" odvija zbližavanje oženjenog pevača Nikole Grujića i atraktivne Milane Mime Šarac, njegova supruga Ljiljana uvek je govorila da svom dragom veruje, da dobro zna šta on radi, te da je sigurna da granicu neće nikada preći.

Tog stava je bila sve do jučerašnjeg Aranđelovdana, njihove porodične slave - dok je Ljiljana u njihovom porodičnom domu služila familiju i prijatelje, njen suprug otišao je "korak dalje" sa Mimom, zbog čega je van sebe.

- Do jučerašnjeg dana sam zaista bila uverena da zna šta radi i da je svestan gde se nalazi i zbog čega je tu. Dok su svi oko mene pričali ružno ja sam gledala na sve ovo kao na igru i uvek ga branila i verovala u njega - počinje priču za Pink.rs vidno povređena Ljiljana, Grujina žena.

Mima Šarac
foto: TV PINK PRINTSCREEN

- Poslali smo i više nego što je tražio za slavu, dali sve od sebe da mu bude lakše jer nije pored nas, a on nam je priredio baš lepe kadrove i to dok su gosti, koji nam godinama unazad dolaze na slavu, sedeli za stolom sa nama. Ne zna se kome je više bilo neprijatno. Nikako nismo mogli da opravdamo ono što smo videli. Neprijatno zaista - iskrena je Ljilja

Mima je, inače, sinoć u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem otkrila da joj je Gruja obećao ulazak u emotivnu vezu, ali da je potrebno da "samo raščisti svoju situaciju i to što ima", mislivši na brak sa Ljiljanom.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.