RETKO KADA SE POJAVLJUJU U JAVNOSTI! RODILA MU JE ĆERKU I NIJE HTELA DA SE UDA ZA NJEGA: Evo kako on izgleda!
Nada Šargin, Foto: Ana Paunković

lep par

RETKO KADA SE POJAVLJUJU U JAVNOSTI! RODILA MU JE ĆERKU I NIJE HTELA DA SE UDA ZA NJEGA: Evo kako on izgleda!

Muž Nade Šargin poznati je domaći reditelj, koji bi karijeru voleo da nastavi u Holivudu. Od glumice je mlađi sedam godina, zbog čega je odnos zaljubljenog para još lepši i intenzivniji.

Objavljeno: 11:05h

Nada se u društvu nevenčanog izabranika Lazara Bodorže, sa kojim ima sedmogodišnju ćerku Evu, rerko pojavljuje u javnosti, a iako su iz iste branše glumica i reditelj do sada su nekako uspevali da svoju intimu sačuvaju od medija, zbog čega je njihova veza dobila status intrigantne.

-Imao sam mnogo sreće - rečenica je kojom je svojevremeno tvorac filma “Ederlezi rajzing” opisao odnos sa glumicom, dok je i ona potvrdila da je ljubav sa njim čini boljom osobom.

- Na ljubav sada gledam lepše, dublje, više. Ona je u meni porasla, otkrila sam dubinu i veličinu koju može da dostigne, shvatila sam koliko daleko mogu da idu najnežnije emocije. Shvatila sam, takođe, koliko mi zapravo sebi ne dozvoljavamo da osećamo lepe stvari, koliko nismo ni svesni kakve emocije postoje u nama dok se one jednom ne probude. Možda su svima nama problem očekivanja… Svi stalno nešto očekujemo i to je prirodno, jer želiš da uistinu kvalitetne stvari budu pod reflektorima, a to nekad jeste teško, ali, nažalost, ovde u Srbiji prečesto nije - kazala je dramska umetnica.

Muž Nade Šargin izuzetan i je i vrlo talentovan umetnik. Nažalost, cenjena glumica i on još nisu imali prilike da sarađuju, ali nadaju se tome.

- U novom filmu nećemo sarađivati. Volela bih da se to jednom desi, ali ne želim to da silim - kazala je Nada o čijoj junakinji Mileni Katić iz serije “Vreme zla” se nedeljama priča.

Nada Šergin
foto: Dragana Udovičić

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.