GORKA ISTINA O RASPADU BRAKA ŠIJANA I BOŽINOVSKE: Goca je jednom ispričala šta se stvarno desilo
Velika ljubav Goce i Šijana, Foto: Printscreen/Facebook

ŠOK

GORKA ISTINA O RASPADU BRAKA ŠIJANA I BOŽINOVSKE: Goca je jednom ispričala šta se stvarno desilo

Zbog nje joj se raspala porodica, pevačica rešila da progovori o gorkoj istina

Objavljeno:

Popularna pevačica Goca Božinovska devedesetih bila je udata za žestokog momka Zorana Šijana, sa kojim je dobila dvoje dece.

Međutim, da u njihovom braku nije sve bilo idilično govori i činjenica da ju je Šijan varao, ne sa bilo kim, već sa njenom komšinicom i prijateljicom Gordanom, sa kojom je kasnije dobio vanbračnog sina.

Pevačica i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu, ćerku Zoranu i sina Mirka, zbog nje. Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. podarila još jednog naslednika Vukašina, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva.

Iako je mnogo godina detalje o preljubi krila kao zmija noge od očiju javnosti, Božinovska je rešila da progovori o celoj situaciji.

“Jako je teško za svaku ženu da dođe u situaciju da shvati da njen muž vodi dvostruki život. Apsolutno nijednim gestom nije pokazivao da ima nekoga, nisam imala potrebu, nisam osetila ni u jednom momentu da treba da razmišljam da li moj muž ima nekoga. Sad bih bila pametna i dala savet svakoj ženi – pustite muževe da žive svoj život, tako ćete pre sačuvati brak”, rekla je pevačica u “Nacionalnom dnevniku”.

,, Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve OK. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja”, rekla je svojevremeno Goca.

Inače, Gocin i Zoranov sin Vukašin neko vreme je proveo u zatvoru, a uhapšen je 20. juna prošle godine, nakon pucnjave na Novom Beogradu. Inače, sa bratom i sestrom sa očeve strane je u dobrom odnosu.

(Espreso/ Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.