ZAVIRITE U ORMAR LEPE DŽEJLE RAMOVIĆ! Sve složeno kao u VOJSCI, svi su primetili JEDNU BITNU STVAR! (FOTO)
Foto: Instagram

OPA BATO!

ZAVIRITE U ORMAR LEPE DŽEJLE RAMOVIĆ! Sve složeno kao u VOJSCI, svi su primetili JEDNU BITNU STVAR! (FOTO)

Dragoceni kutak!

Objavljeno:

Ormar Džejle Ramović dragocen je kutak u domu pevačice u kojem ona čuva modne kombinacije koje je tokom takmičenja u talent-šou “Zvezde Granda” nosila. Na tom mestu pop zvezda skladišti i kombinacije koje je kupila od svoje prve muzičke zarade, ali i one od sentimentalne vrednosti. Reč je o poklonima dobijenim od roditelja, sestara, kao i vintage komadima njenih baka.

Sve to, nažalost, Džejla Ramović je morala da ostavi u rodnom Goraždu kada je početkom jezeni odlučila da se zbog studija preseli u Španiju.

Džejla Ramović
foto: Instagram

Budući da tamo ima mali stan i još manje prostora za sve svoje stvari, sa sobom je ponela samo neophodno. Sreća pa je Barselona, u koju se odmah najviše zbog pogodnih klimatskih uslova zaljubila, tokom cele godine sunčana, te joj kabasti komadi nisu ni potrebni. Uprkos malom broju stvari, a zbog brzog tempa koji prate njene studije, pobednica "Zvezda Granda" ne stiže uvek da garderober uredi, ali zato uvek ima pomoć članova porodice koji je redovno obilaze.

Starija sestra Šejla nedavno joj je bila u poseti, a pored obilaska grada stigla je i da počisti stan i garderober pevačice, na čemu joj se ona zahvalila postom na “Instagamu”. Na osnovu jedne fotografije primetili smo da ormar Džejle Ramović obiluje garderobom u tri boje, a interesantan detalj je da je jednu policu odvojila samo za kozmetiku i parfeme.

Džejla Ramović
foto: Printscreen Instagram/ramoviceva

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.