POMENUO JOJ DETE, A ONDA JE ONA ŽESTOKO OPLELA! Oglasila se Jovana Jeremić NAKON ŽESTOKE SVAĐE u studiju!
Foto: RTV Pink printscreen

au, čoveče!

POMENUO JOJ DETE, A ONDA JE ONA ŽESTOKO OPLELA! Oglasila se Jovana Jeremić NAKON ŽESTOKE SVAĐE u studiju!

Kaže da ima kompeks!

Objavljeno:

Jutros je u jutarnjem programu koji vodi voditeljka Jovana Jeremić nastala svađa od koje je odzvanjao ceo studio.

Naime, voditeljka se posvađala sa svojim gostom, psihijatrom Jovanom Marićem, kada joj je na indirektan način pomenuo dete.Na pitanje Jovane Jeremić kako bi objasio da je Čarls Bukovski ceo život pisao o prostituciji i kako je moguće da jedan intelektualac generalizuje stvari, Marić odgovara:

- Vi niste psihijatar i ne znate šta su nesvesni motivi da nešto proučavate, recimo, ima stvari koje vas interesuju, sad neću da pričam zbog publike, to nije naša tema. Međutim, vodite računa šta vas interesuje jer je to ono što je nesvesno i o vašem impulsu za govor, jer zbog toga vam je dete kasnije progovorilo, i tako dalje neću sada da pričam.

Jovan Marić
foto: Kurir televizija

Jovana Jeremić žestoko je odgovorila na perfidan napad psiijatra u kojem je čak spomenuo i njenu ćerku:

- Pošto ste tako bezobrazni, sada ćete vi mene da čujete! Niste na mestu, bezobrazni ste i nikada niste bili džentlmen. Ovo što ste sada uradili i pokazali, to što manipulišete u javnosti da vas sin izbacuje iz stana, to je vaša sramota. Sramota je kako se ponašate prema sinu i šta ste mu priredili sa njegovih 19 godina. Kome vi možete da budete psihijatar i koga vi možete da lečite kada sami sa sobom sebe ne možete da usmerite? Niste pozvani da dajete dijagnozu o tome kako ja govorim, koliko govorim, o čemu govorim, niti da mi na finjaka namećete dijagnoze. Nemojte da tražim da se vama uradi veštačenje i da se ispita vase stanje svesti, jer se time dosad niko nije bavio. Ovo vam je prvi i poslednji put da koristite javan prostor da postavljate dijagnoze i da zloupotrebljavate funkciju psihijatra u javnosti, jer to radite sve vreme.

Jovana Jeremić
foto: RTV Pink printscreen

Jovana Jeremić je nakon emisije za Alo! prokomentarisala sukob sa Marićem:

- Mariću ovo nije prvi put da se tako ponaša, ali umem sa takvima da se nosim. On je sklon tome da podbada uspešne žene jer ima kompleks od njih, zapravo mrzi ih. Neka razmisli o tome kakav je on muškarac kada ga ostavljaju tri žene. Mora da ne onda problem u njemu, a ne u njima. U emisiji je prešao granicu kada mi je pomenuo ćerku, ali adekvatno sam mu odgovorila, dobio je on svoju porciju.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.