ZORANNAH SE ZALAŽE ZA LEGALIZACIJU KANABISA! Podigla veliku buru svojim priznanjima, njenoj MAMI JE POMOGLO!
Foto: Instagram/printscreen/zorannah

IZNENADILA

ZORANNAH SE ZALAŽE ZA LEGALIZACIJU KANABISA! Podigla veliku buru svojim priznanjima, njenoj MAMI JE POMOGLO!

Perepitija koja je bila nabaviti ulje, ne mogu vam ni objasniti, ali se i danas, nakon sedam godina, sećam olakšanja kada smo uspeli da ga nabavimo i kada je počela da ga koristi.

Objavljeno:

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah jedna je od javnih ličnosti koja se zalaže za legalizaciju kanabisa. Ona smatra da bi korišćenje ove biljke u medicinske svrhe mnogima olakšalo tegobe, baš kao i njenoj pokojnoj majci.

Zorannah
foto: Instagram

Influenserka se na Instagramu prisetila svoje mame i podelila da žena u periodu kada je bila bolesna od kancera, trpela nesnosne bolove. - Mene zanima da li ste za legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe? Iskreno ja o tome nikada nisam razmišljala, dok mi se mama nije razbolela od karcinoma pluća i doktori su mi pred kraj dali to kao jednu od opcija za ublažavanje bola i olakšavanje života. Perepitija koja je bila nabaviti ulje, ne mogu vam ni objasniti, ali se i danas, nakon sedam godina, sećam olakšanja kada smo uspeli da ga nabavimo i kada je počela da ga koristi - počela je Zorannah i dodala da se konzumiranjem ovog proizvoda ne može preterati, te da leči mnoge bolesti.

- Ono što je bitno spomenuti je da se ne može predozirati od istog, da je manje štetan od legalnog alkohol, smanjuje bolove, širenje karcinoma dojke, poboljšava rad pluća, dobar je za PTSP (posttraumatski stresni poremećaj), ublažava epileptične napade i pomaže u Parkinsu i Alchajmeru. Zanima me vaše mišljenje na ovu temu? - pitala je blogerka svoje pratioce, a većina se složila sa njenim stavom.

Zorana Jovanović Zoranah
foto: Stefan Stojanović

Bonus video:

00:26

KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE BLOGERKE: Zorannah su svi nekad voleli, sad para nosem OBLAKE, a ovo NIKAD nije kupila u prodavnici

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.