KSENIJA PROGOVORILA O LJUBAVNOM ŽIVOTU ZA ESPRESO, SPREMNA JE NA VELIKU STVAR!Uraganke se spremaju i za NAJLUĐU NOĆ
Foto: Milica Stanimirović

PROMOCIJA

KSENIJA PROGOVORILA O LJUBAVNOM ŽIVOTU ZA ESPRESO, SPREMNA JE NA VELIKU STVAR!Uraganke se spremaju i za NAJLUĐU NOĆ

Pevačice su bile divno raspoložene na promociji!

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Članice trenutno naše najpopularnije grupe Hurricane, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić sinoć su imale promociju povodom izbacivanja njihove dve nove pesme "Koraci" i "Legalan".

Popularne pevačice su bile divno raspoložene i spremne da odgovaraju na sva pitanja Espreso ekipe koja je došla da isprati ovaj događaj.

One su nam na samom početku istakle da će izbaciti još dve nove pesme do Nove godine.

Hurricane
foto: Milica Stanimirović

"Biće još dve nove pesme koje će izaći pre nove godine. Prezadovoljne smo saradnicima, ljudima kojima se sviđaju naše dve nove pesme. Jedva čekamo da nastupamo", rekla je Ksenija, dok je Ivana dodala da još uvek ne znaju gde će nastupiti za Doček.

Teodora Džehverović je postala pre par dana riđokosa, a svi su komentarisali da je prekopirala Ksniju, budući da je i ona jedna period imala istu boju kose. Zanimalo nas je kome bolje stoji ova boja, a Sanja je odmah odreagovala.

Hurricane
foto: Milica Stanimirović

"Bezveze je odvajati. Mi Teodoru baš gotivimo i sarađujemo sa njom. Baš sam juče sa Ksenijom komentarisala da joj baš super stoji", izjavila je Sanja za naš portal.

Budući da devojke non-stop nešto menjaju na sebi, zanimalo nas je da li su za neku promenu rekli da im zaista "nije trebala".

Hurricane
foto: Milica Stanimirović

"Pa iskreno ne. Možda samo faza sa onim veštačkim šiškama", rekla je Ksneija, dok je Sanja izjavila da su se njoj sviđale, ali da je bilo dosta negativnih komentara.

Ivana nije želela da komentariše ljubavni život, kod Sanje nema ništa novo po tom planu, dok je kod Ksenije skoro sve po starom, sem jedne stvari.

"Kod mene se ništa nije promenilo, i dalje sam sa Nikolom. Počinjemo da živimo zajedno, jedino je to novo", izjavila je pevačica za Espreso.

Pogledajte šta su još devojke rekle za Espreso.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.