UZBUDIĆETE SE ZBOG PRELEPE SUPRUGE SERGEJE ĆETKOVIĆA! Imaju dve usvojene ćerke, krije ih od očiju javnosti! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

oduševile

UZBUDIĆETE SE ZBOG PRELEPE SUPRUGE SERGEJE ĆETKOVIĆA! Imaju dve usvojene ćerke, krije ih od očiju javnosti! (FOTO)

Žena i ćerke Sergeja Ćetkovića došle na veliki koncert doterane tip-top.

Objavljeno:

Na koncertu Sergeja Ćetkovića u Kombak dvorani došle su njegove ćerke Lola i Mila u pratnji njihove majke i pevačeve supruge, lepe Kristine, koju javnost nema često prilike da vidi.

Pevač i njegova supruga već više od dvadeset godina uživaju u skladnom braku, ali zbog svog mirnog i skladnog života nisu na meti tabloida i medija.

Sergej Ćetković
foto: Ana Paunković

O njihovoj ljubavi govori i činjenica da je Sergej upravo svojoj supruzi posvetio jednu od najlepših domaćih pop balada pod nazivom "Kristina".

Sergej je jednom iskreno priznao da je na početku braka bio jako ljubomoran.

"Na početku braka bio sam nesnosno ljubomoran, ali sa 23 godine, kada sam se oženio, drugačije gledaš na sve. Međutim, posle određenog vremena shvatiš da to ne donosi ništa dobro, da sam klasična budala s tim stavom. Dobro je imati malu dozu ljubomore da bi se održala strast, ali bolesna ljubomora nikako", obrazložio je pevač.

Sergej Ćetković
foto: Ana Paunković

Sergej i Kristina inače su usvojili svoje devojčice, a pevač je svojevremeno pričao na ovu temu.

"Ljudi se pomalo srame da pričaju o usvajanju, a ne bi trebalo. Šta znači uopšte biti roditelj? To nije samo da si rodio dete, već biti njegova sigurnost, podrška, vodič. Biti neko ko je uvek uz njega. Mi nismo razglabali o tome - da li i kako ćemo usvojiti decu, već smo samo pustili da se to desi. Jedno veče smo sedeli u kolima i shvatili da smo predali dokumentaciju za usvajanje, tako je isto bilo i za drugu ćerku. Ako želite da budete roditelji, nemojte da birate sredstva - usvojite decu, učinite ih srećnim, a samim tim i sebe. Bez ikakve primese da činite dobro delo. Ne radi se o tome i ne razmišljaš o tome. Ja uvek kažem mojoj deci - ja sam vas rodio iz srca", rekao je Sergej u emisiji.

Sergej Ćetković
foto: Zorana Jevtić

Bonus video:

02:58

PEVAČ SE VRAĆA PRED BEOGRADSKU PUBLIKU: Sergej Ćetković će uskoro imati koncert

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.