ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD PIKSIJEVOG LUKSUZNOG STANA U PARIZU! A evo kako može "SVAKO" da spava u njemu! (FOTO)
Foto: Starsport©, @Starsport/Srđan Stevanović

neverovatno

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD PIKSIJEVOG LUKSUZNOG STANA U PARIZU! A evo kako može "SVAKO" da spava u njemu! (FOTO)

Piksijev stan u Parizu je papreno skupo savršenstvo, sve pršti od luksuza.

Objavljeno: 21:14h

Fudbalski selektor Dragan Stojković Piksi u nekoliko država sveta poseduje luksuzne nekretnine, a pored vile u centru Beograda, a evo kako izgleda stan u Francuskoj prestonici koji izdaje turistima.

Među brojnim nekretnina porodica Stojković poseduje stan od 60 kvadrata koji se nalazi u najlepšem delu Pariza, a isti rentira njihov sin Marko Stojković preko popularne aplikacije za izdavanje nekretnina "Airbnb".

Piksi
foto: Printscreen Airbnb

Marko ne želi da zavisi od roditelja, te se aktivno bavi biznisom. Sa jedne strane ima svoju firmu za proizvodnju pseće hrane, ali je i agent u rentiranju stana.

U opisu dvosobnog Piksijevog stana stoji da se nalazi u luksuznoj zgradi, stoji da je opremljen po svetskim standardima. Dnevna soba kao i veći deo stana čini luksuzni nameštaj brenda "Fendi", televizor koji prikazuje sliku u 4K rezoluciji, a kupatilo je celo u mermeru. Podno grejanje postoji u većem delu stana, naglašeno je u opisu.

Stan se nalazi na samo nekoliko koraka od Avenue Montaigne i čuvenog hotela "Plaza Athenee".

Piksi
foto: Printscreen Airbnb

560 evra za noć u Piksijevom stanu

Iznos koji bi trebalo da se izdvoji za jednu noć u stanu Dragana Stojkovića je 560 evra , odnosno, za sedam noćenja potrebno- 3.920 evra. Više fotografija stana možete pogledati OVDE.

Turisti koji su imali toliko novca da borave u Piksijevom stanu, ostavljali su svoje utiske, tako je jedan od njih koji su boravili u stanu ostavio ovakav komentar:

- Boravio sam u mnogim stanovima i privilegovan sam što sam uživao u sjajnom iskustvu. Boravak kod Marka Stojkovića je bez sumnje bio najbolji do sada. Marko je neverovatno komunikativan i učinio je sve da bude dostupan za sve zahteve. I naravno, mesto je sjajno i izuzetno dobro očuvano - čak i bolje od slika. Hvala još jednom - piše na profilu.

Piksi
foto: Printscreen Airbnb

Bonus video:

00:15

POJAVIO SE SNIMAK: Trenutak kada Piksi saopštava Mitru da ne počinje meč protiv Portugala! Pogledajte njegovu rekaicju (VIDEO)

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.