DRAGAN MARINKOVIĆ MACA I NJEGOVA ŽENA IZGUBILI SU TROJKE, a ovo je njegov MLAĐI SIN: Niste ga do sada videli!(FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

neverovatno liče

DRAGAN MARINKOVIĆ MACA I NJEGOVA ŽENA IZGUBILI SU TROJKE, a ovo je njegov MLAĐI SIN: Niste ga do sada videli!(FOTO)

Mlađi sin Dragana Marinkovića Mace izrastao u prelepog dečaka.

Objavljeno:

Glumac Dragan Marinković Maca pre tri godine po treći put stao je na ludi kamen, kada je oženio, kako i sam kaže, ljubav svog života Jovanu. Nažalost, igrom sudbine, Maca i Jovana izgubili su trojke kojima su se svim srcem radovali.

Dragan Marinković Maca
foto: Printscreen

Maca iz prethodnih brakova ima dva sina - Lava (17) i Fjodora Simeona (11). Lava je dobio sa Sarajkom Amrom Redžić, a šest godina mlađeg Fjodora Simeona sa tadašnjom suprugom Tijanom.

Dečaci obožavaju da vreme provode sa svojim ocem, a glumac je odlučio da mlađeg sina povede na gostovanje u popularnu emisiju "Praktična žena". Koliko otac i sin liče, publiku je ostavilo u šoku. Fjodorove azurno plave oči sve su ostavile bez daha.

Dragan Marinković Maca
foto: Printscreen Prva

Glumac je priznao da su sinovi njegovo najveće bogatstvo, kao i da Fjodora gluma i te kako zanima. Maca uživa u roditeljstvu i ne krije da priželjkuje da dobije i treće dete.

- Mislim da je vreme za ćerkicu. Red je da dođe žensko i da oni imaju sestricu, to je lepo - rekao je Maca i otkrio kako se inače međusobno slažu njegovi sinovi.

- Pa s obzirom da Lav živi u Sarajevu, kad god odemo tamo, Fjodor krene da govori ''ba'', a kad Lav dođe ovde, odmah oteže... Mnogo se lepo slažu i vole - zaključio je Maca gostujući kod Nataše Pavlović.

Dragan Marinković Maca
foto: Printscreen Prva

Bonus video:

02:39

NISI TI KRAVA MUZARA, IDI RADI! Maca otkrio detalje iz braka i šokirao izjavom (KURIR TV)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.