IMA SE, MOŽE SE! Zet Željka Mitrovića OBOŽAVA LUKSUZNE CIGARETE: Ovo ne može svako da priušti, a on ima MNOGO
Foto: Instagram/Sixchick

UŽIVA!

IMA SE, MOŽE SE! Zet Željka Mitrovića OBOŽAVA LUKSUZNE CIGARETE: Ovo ne može svako da priušti, a on ima MNOGO

Kristinin verenik zna da živi!

Objavljeno:

Verenik Kristine Mitrović, ćerke Željka Mitrovića, milioner Ilija, konzumira cigaretu čija je cena 300 evra, dok jedna kutija, u kojoj ima 10 cigareta, košta 3.000 evra.

Naime, Kristinin verenik je na storiju svog Instagram profila podelio fotografiju iz restorana, na kojoj se vidi cigareta koju konzumira.

Kristina Mitrović
foto: Instagram

U pitanju je cigareta "Kohiba benke 52", koja košta 250 funti, odnosno oko 300 evra, a serija je limitirana. Paklica, od 10 cigareta košta 3.000 evra.

Inače, Kristinin budući suprug je naslednik kralja uranijama, on ima i sopstveni biznis, koji vodi u Londonu, gde i živi, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ilija ma svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno.

Kristina Mitrović
foto: Printscreen Instagram/don.czar.sheikh.of.london

Kristina i Ilija skoro svake nedelje putuju na neku drugu destinaciju, pa se luksuznim odredištima na koja idu privatnim avionom više i ne zna broj. Takođe, ona se neretko pohvali i skupocenim poklonima, te gestovima pažnje poput ogromnim cvetnih aranžmana, kojima je Ilija doslovce "zasipa" iz dana u dan.

Moto Kristininog verenika, koji mu piše i na profilu je: "Pravilo broj 1 - Fokusiram se više na novac, nego na ljude, jer nikad nisam sreo dolar koji mi se nije svideo".

On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj. Bio je jedan od najboljih studenata i govori više stranih jezika.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.