"PSIHOLOZI BI JOJ ODMAH DALI DIJAGNOZU" Brutalni RAT Anabele i Đoleta se NASTAVLJA: On je PONIZIO na najgori način!
Foto: Damir Dervišagić

šok

"PSIHOLOZI BI JOJ ODMAH DALI DIJAGNOZU" Brutalni RAT Anabele i Đoleta se NASTAVLJA: On je PONIZIO na najgori način!

Đole Đogani odgovorio Anabeli Atijas:"Pokazao sam ko je ona", nastavlja se sukob.

Objavljeno:
  • 4

Anabela Atijas, požalila se u jednoj emisiji što nije više zastupljena u filmu densera i svog bivšeg devera Đoleta Đoganija „Život i scena", a sada je prokomentarisao ove njene reči.

Prema njegovim rečima, u tom periodu, Anabela niti je zvanično bila pevačica sastava, niti Gagijeva devojka. U njegovoj arhivi je više, uostalom, nije ni bilo, pošto se distancirao pretpostavljajući kako će se stvari dalje odvijati.

Anabela Atijas
foto: Damir Dervišagić

- U tom segmentu sam prikazao Gagija i njegov najbolji koncert, početak njegove karijere. Ona na mojim snimcima, u mom životu, više od toga nije ni postojala. Imao sam od tada pa nadalje određeno mišljenje o budućoj ženi mog brata i zato sam bio uvek distanciran znajući, pretpostavljajući da će jednog dana da bude ovako kao što je i bilo. Ona je tada sa samo 20, 21 godinu koliko je imala, pokazivala to. - na početku je zagonetno rekao Đole i nastavio da objašnjava dalje:

- Znači Anabela iz tog vremena i danas, je isto. Samo što je sada mnogo, mnogo zrelija i zna šta radi, a tada je bila mlada, pa možda i nije. A druga stvar, to što je Gagi nije najavio, šta to znači? Ja nisam pričao: „To bi bilo to, dragi moji, sa vama je bio ovaj, onaj, basista...", pa nismo mi bend! „A pevala je moja žena Slađana Đogani!" Niko ne predstavlja svoju pevačicu. Je l neko predstavlja pevačicu u „Zani"? Čemu to „dranje" na čoveka tada, mogla si to da uradiš kasnije. Recimo, meni ako se nešto ne dopada, kažem: „Vesna, ljubavi, napravila si to i to, nije mi se dopalo, osetio sam se bez veze. Ne znam da li si to namerno uradila ili slučajno..." I bude: „Jao, slučajno sam, izvini, molim te". Završeno i sve je u redu! Ali onaj krik... Svako normalan će da sudi na svoj način, a ona naravno, pošto je takva kakva jeste, svi je znamo... Psiholozi bi odmah procenili dijagnozu - ispričao je Đole Đogani za 24sedam, a zatim i objasnio čitavu spornu situaciju u kojoj se Anabela buni na bekstejdžu što je Gagi nije predstavio na bini kao pevačicu, što je zabeleženo i na kameri.

- Prvo, ovaj film govori o istini. Pročitao sam da je neko napisao kako je „Đogani prikazao Anabelu", ali ne, ja sam pokazao. Izvolite, ovo je Anabela. Nisam ja rekao to što je ona rekla ili uradio šta je ona uradila. Snimak, autentičan, dokumentarni, nisam to ja ni snimao, već moj stariji brat, koji je tada bio zadužen za snimanje. Mi smo snimali sve i svašta i ne znajući da ćemo jednoga dana da snimamo i dokumentarac. Posle trideset godina.

- To nije njen film - naglasio je denser, pa dodao kako je za potrebe segmenta u kom se govori o devedesetima okupio „Mobi Dika", Slađanu Delibašić (bivšu ženu), „Fanki Džija", Marka Kona, „Bi Frija"... I u razgovoru, došlo se do prvog velikog koncerta densa kod nas - rekao je Đogani.

Vesna Đogani, Đole Đogani
foto: Emilija Jovanović

Bonus video:

REŠILA DA SE ZATEGNE: Luna Đogani u teretani skida VIŠAK KILOGRAMA nakon porođaja
00:09

REŠILA DA SE ZATEGNE: Luna Đogani u teretani skida VIŠAK KILOGRAMA nakon porođaja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media