EMOTIVAN SNIMAK ĆE VAS RAZBITI NA KOMADE! Snajka podelila ČISTU EMOCIJU: Unuka Nikolina se OPRAŠTA od dede Marinka
Foto: Printscreen

TUGA

EMOTIVAN SNIMAK ĆE VAS RAZBITI NA KOMADE! Snajka podelila ČISTU EMOCIJU: Unuka Nikolina se OPRAŠTA od dede Marinka

Mnogo ga je volela!

Objavljeno:

Supruga Nikole Rokvića, Bojana Barović podelila je emotivan video na svom Instagramu i pokazala kako su unuci poslali poslednji pozdrav svekru Marinku Rokviću koji je preminuo 6. novembra.

Naime, ona je snimila kako je njena i Nikolina ćerka napravila crtež za dedu od Leone, a zatim kako su Nikola i Bojana sa decom napolju pustili balone da odlete, u znak pozdrava.

Marinkova unuka je crtež koji je namenila za njega vezala za balon i zajedno sa bratom pustila balon.

Bojana je u opisu videa napisala tekst pun ljubavi, putem kog se oprostila od njega i poručila da je on njihov heroj i anđeo čuvar.

Marinko Rokvić
foto: Nikola Anđić

- Dragi naš deda Minko, oprostiću se od tebe i ovako, uz njih... Jer su oni ti koji će tvoj zlatni niz nastaviti, kroz sve pesme i priče kojih je mnogo, ali najvažnija priča koju će slušati je o tome koliko si velik bio.. Ne, ne samo u muzici, to će svakako znati.. Već po veličini koja se na kraju najviše vrednuje, po ljudskosti, snazi, hrabrosti i pre svega dostojanstvu! Dostojanstvu kakvom samo možemo da se divimo i nadamo da će oni naslediti barem delić.. Možda nisi bio neko ko je mnogo pričao, ali si nam kroz svoju tišinu u svojoj muci ispričao sve! Za druge ćeš ostati legenda, a za nas heroj i naš andjeo čuvar.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.