Odvešće ih Ceca do prosjačkog štapa: Šeici iskeširali brdo love za srpsku pevačicu (FOTO)

Daju šakom i kapom

Odvešće ih Ceca do prosjačkog štapa: Šeici iskeširali brdo love za srpsku pevačicu (FOTO)

Prvi koncert Cece Ražnatović u Dubaiju biće održan 10. decembra, a srpska pevačica će za ovaj nastup biti debelo plaćena
Objavljeno: 10:58h

Folk diva, Ceca Ražnatović održće svoj prvi koncert u Dubaiju na kome će pristustvovati nekoliko najbogatijih arapskih šeika, kao i ljudi iz ovog regiona koju žive u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ceca će za Arape zapevati na plaži Nasimi 10. decembra na 19. rođendan svog sina Veljka. Za ovaj nastup će navodno zaraditi čitavih 100 000 evra.

- Pregovori za ovaj solistički koncet trajali su nekoliko meseci. Pre dva dana pevačica je potpisala ugovor sa organizatorima spektakla koji će biti upriličen na jednoj od najpopularnijih plaža u Emiratima. Plakati su već odštampani i koncert je počeo da se reklamira, a karte će uskoro biti puštene u prodaju - rekao je sagovornik blizak Ražnatovićevoj.
Demir Dervišagić/ Ceca Ražnatović
Prema rečima ovog izvora, Ceca će biti smeštena u jednom od najluksuznijih hotela koji jedno noćenje naplaćuje 10 000 evra. Pevačica će u Dubai stići 2 dana ranije, a zadržaće se 3 dana posle koncerta. Ceca je rekla da se posebno raduje zbog svog prvog nastupa pred arapskom publikom. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.