"OSEĆAJ JE GROZAN", DAVID ZARAŽEN KORONOM: Za Espreso otkriva šta radi u IZOLACIJI!
Foto: Prodimedia

AU

"OSEĆAJ JE GROZAN", DAVID ZARAŽEN KORONOM: Za Espreso otkriva šta radi u IZOLACIJI!

Potpuno je iskren

Objavljeno:

Mlada muzička zvezda David Radosavljević se našao na spisku zaraženih virusom korona. On je za Espreso otkrio kakve je prve simptome imao kada je shvatio da ni njega nije ozloglašeni virus.

– Prvo nisam ni znao da je to korona. Prvo sam imao temperaturu. Ono 37,6 do te noći kada me uhvatilo 38,7. Tada sam skontao da je nešto mnogo ozbiljnije. Hvatala me je groznica često. Osećao sam se kao da sam pogubljen u prostoru. Prvi simptomi su bili grozni. Kašljanje, temperatura, izgubljenost... Osećao sam se u tim trenucima kao da nisam živ. Kada sam izgubio ukus i miris tada mi je deset puta gore bilo. Jedem hranu, a ne osećam da jedem bilo šta. Pijem neke sokove, a kao da pijem vodu - otkrio je David za Espreso. Mladi pevač je za naš portal otkrio kako provodi dane u izolaciji i o čemu razmišlja dok je odvojen od svih.

David Radosavljević
foto: Printscreen

– U izolaciji pišem pesme. To mi je trenutno jedina obaveza. Ne mogu da ne radim. Osećam se loše kada ne radim ništa. Dok sam u izolaciji, nedostaje mi da se vidim sa društvom, ali polako... Za nekoliko dana treba ponovo da se testiram i nadam se da će tada rezultati biti negativni i da sam se izlečio - rekao je David za naš portal.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.