KADA NEKO KAŽE "FESTIVALSKI PEVAČ" ODMAH SE POMISLI NA NJEGA: Načinjena je NEPRAVDA, nije nagrađen za VELIKU STVAR!
Foto: Printscreen/youtube

au, ČOVEČE!

KADA NEKO KAŽE "FESTIVALSKI PEVAČ" ODMAH SE POMISLI NA NJEGA: Načinjena je NEPRAVDA, nije nagrađen za VELIKU STVAR!

Najveći hitovi su sa festivala...

Objavljeno:

Sergej Ćetković nosi epitet "festivalskog pevača" budući da je karijeru započeo na ovom vidu manifestacija i na scenama brojnih od njih premijerno izveo neke od svojih najvećih hitova.

Osim što je sa sastavom "Vatrena srca" nastupao na mnogim festivalima pre nego što je otpočeo samostalnu karijeru, i sam Ćetkovićev debi je vezan za festival "Sunčane skale", gde je 1998. godine otpevao numeru "Bila si ruža".

Dve godine kasnije, na festivalu u Budvi predstavio se publici pesmom "Sati, dani, godine", a potom i 2003. godine na istom mestu sa numerom "Postojim i ja".

Sergej Ćetković
foto: Printscreen/youtube

Osim toga, za "Pjesmu Mediterana" vezani su hitovi "Za mene bolja ne postoji" i "Ljubavi prokleta", a za festival u Herceg Novom "Nikada". Međutim, kako sam ističe, ni na jednom od njih nije osvojio nagradu.

- Nikada nisam sebe video tako daleko da ću imati karijeru dužu od dve decenije. Nisam umišljao da mogu biti nešto veće nego što jesam. Živeo sam uvek za trenutak i davao sve od sebe na tim festivalima, a zanimljivo je to da na njima nisam dobio nijednu nagradu. Ipak, drago mi je što se te pesme koje sam na njima izveo i danas slušaju - otkrio je Sergej za "Premijeru".

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.