SOFIJA MILOŠEVIĆ DONELA VAŽNU ODLUKU U VEZI NJENOG POROĐAJA: Prelomila na kraju, Luka Jović dao svoj sud!
Foto: Printskrin: Instagram / sofijamilo

otkriveno

SOFIJA MILOŠEVIĆ DONELA VAŽNU ODLUKU U VEZI NJENOG POROĐAJA: Prelomila na kraju, Luka Jović dao svoj sud!

Manekenka otkrila gde će roditi drugog sina, Luka Jović ne štedi novac kada je ona u pitanju.

Objavljeno:

Sofija Milošević i njen izabranik Luka Jović uskoro će postati roditelji još jednog dečaka, kojeg će manekenka roditi u Madridu.

Manekenka se za ovaj španski grad odlučila ne samo zbog toga što tamo žive, već zbog činjenice da je i prvog sina Alekseja rodila u istoj klinici kod istog doktora kojem je poverila i drugu trudnoću.

Čim je saznala da je ponovo u drugom stanju, Sofija nije imala dilemu ni gde će trudnoću voditi ni gde će se poroditi. Sa prvim sinom je imala fenomenalnu i bezbrižnu trudnoću, kao i lagan porođaj zahvaljujući doktoru - ispričao je izvor blizak paru.

Sofija Milošević i Luka Jović
foto: Instagramscreen

Kako je rekao, Luka ju je podržao u odluci. jer je i sam prezadovoljan tretmanom koji njegova lepša polovina dobija u tom kliničkom centru.

Sofija i Luka žele samo najbolje za svoje sinove, pa tako ne žale novac da bi uživali određene povlastice. Kao što je prisustvovao i rođenju Alekseja, tako želi da bude prisutan i na rođenju svog trećeg a Sofijinog drugog sina - ispričao je dobro obavešteni izvor.

Podsećanja radi, Luka i Sofija su nedavno proslavili prvi rođendan sinu Alekseju, a nedugo nakon toga otkrili su da očekuju još jednog sina. Manekenka je otkrila da je presrećna što će biti mama još jednog dečaka.

Presrećna sam što sam ponovo trudna i što ću dobiti još jedno dete. Ne postoji ekvivalent sreće jednak imanju bebe - izjavila je nedavno lepa trudnica.

Sofija Milošević odskora je ušla u peti mesec trudnoće, a termin porođaja je kraj marta. Dotle će par biti u Španiji kako bi atraktivna trudnica mogla da odlazi na redovne kontrole i neometano uživa u drugoj trudnoći.

Sofija Milošević
foto: Instagram

Bonus video:

02:10

Espreso u poseti najsavremenijem precistacu otpadnih voda u Vršcu

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.