MERIMA NJEGOMIR SE BORI SA OPAKOM BOLEŠĆU, NJENA ĆERKA SE OGLASILA POTRESNIM REČIMA NA BITAN DAN! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

potresno

MERIMA NJEGOMIR SE BORI SA OPAKOM BOLEŠĆU, NJENA ĆERKA SE OGLASILA POTRESNIM REČIMA NA BITAN DAN! (FOTO)

Ćerka Merime Njegomir napisala poruku od koje se steže srce, potresla sve.

Objavljeno: 08:28h

Merima Njegomir ponosna je majka četvoro dece, osim što je u javnosti poznata i kao proslavljena pevačica.

Vest da je Merima ozbiljno bolesna potresla je čitav region, a njoj se upravo na svom profilu obratila njena ćerka Jelena koja je čestitala svojoj mami 68. rođendan veoma dirljivim rečima.

- Ne znam šta bi bilo da me od malena nisi učila da se jedino ljubav deljenjem umnožava. Kako bi bilo da mi nisi u svaku poru usadila da je davanje ujedno i primanje. Kakav bi moj život sada bio da mi svojim životom nisi pokazala da se hrabrost uvek isplati....i da pratim svoje srce kao jedinu putanju. Da nemoguće ne postoji kad postoji jaka volja. Ne znam gde bih bila da nisam rasla uz tvoju snagu. Ali znam da se niko od nas ne bi desio da se ti nisi rodila tog jednog devetog novembra. Srećan rođendan mom najboljem prijatelju. Najboljoj mami na svetu - napisala je Jelena.

Jelena Njegomir
foto: Instagram

Podsetimo, mediji su preneli da je Merima Njegomir teško bolesna:

- Merima se ne oseća dobro. Saznala je da je teško bolesna i to ju je pokosilo. Bori se sa teškim oblikom tumora. Poslednjih mesec dana pala je u krevet, klonula je i ne ustaje iz postelje. Obilaze je deca, donose joj namirnice i čiste joj stan, dok se najmlađa ćerka preselila kod nje, kako bi joj bila pri ruci i kako bi joj dala podršku u ovim teškim danima. Teško joj je da objašnjava kakvo joj je zdravstveno stanje, pa izbegava da sa bilo kim priča - preneli su domaći mediji.

Merima se o ovoj informaciji oglasila i otkrila da je porodica uz nju:

- Ne osećam se dobro. Ne mogu zaista da pričam, a kamoli tek o toj temi. Puna mi je kuća, tu mi je porodica, uz mene su svi, a prvenstveno moja porodica - bilo je sve što je Merima poručila za Pink portal.

Merima Njegomir
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.