NJEGOVA LEPOTA JE NJEGOVO PROKLETSTVO: Doživeo je JEZIVU i MRAČNU sudbinu koja ga je UNIŠTILA!
Foto: Printscreen

ŠOK

NJEGOVA LEPOTA JE NJEGOVO PROKLETSTVO: Doživeo je JEZIVU i MRAČNU sudbinu koja ga je UNIŠTILA!

Kasnije Bjorn se oženio pesnikinjom Suzanom Roman, i nakon toga ga život nije mazio pa je imao još tragičnih momenata

Objavljeno:

Ove godine je izašao dokumentarac „Najlepši dečak na svetu“, priča o Bjornu Andersenu. Sada već daleke 1970. godine slavni italijanski režiser Lukino Viskonti je obišao ceo svet da bi pronašao dečaka savršene lepote za njegov film „Smrt u Veneciji“, to je zapravo adaptacija romana Tomasa Mana.

Pronašao je ono što je tražio, angažovavši petnaestogodišnjeg Šveđanina Bjorna Andresena da glumi poljskog dečaka po imenu Tadžio. Bjorn je sanjao da bude pijanista, gluma ga nije zanimala.

Filmski kritičari su njegovu lepotu upoređivali sa Mikelanđelovim Davidom. Preko noći je postao velika zvezda i tu počinje košmar koji ga progoni čitavog života. Nakon filma postao je seks simbol i gej ikona, iako nije bio gej. Njegova slava ga je odvela u Japan, gde je postao jedna od prvih tinejdž zvezda. Bio je siroče, morao je da se nosi sa obožavanjem koje je dobijao od tinejdžera i odraslih muškaraca. Premlad je pretvoren u seksualni objekat kog je Viskonti vodio u homoseksualne noćne klubove. Vremenom je postao trofej za bogate Parižane koji su ga obasipali poklonima i ručkovima.

Glumac
foto: Printscreen

Kasnije Bjorn se oženio pesnikinjom Suzanom Roman, i nakon toga ga život nije mazio pa je imao još tragičnih momenata. Postao je alkoholičar.

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.