"OSTAVIO JE ŽENU I TROJE DECE ZBOG MARIJE, NEMA NIŠTA STRAŠNO U TUČI!" Prijatelj došao u emisiju i izazvao MUK
Foto: Profimedia

ovo niko nije očekivao

"OSTAVIO JE ŽENU I TROJE DECE ZBOG MARIJE, NEMA NIŠTA STRAŠNO U TUČI!" Prijatelj došao u emisiju i izazvao MUK

Ove detalje nismo znali o izabraniku Marije Karan!

Objavljeno: 16:17h

Mariju Karan pre dve večeri u Beogradu, udario je njen dečko Vladan Balaban, nakon čega je glumica njemu razbila zadnje staklo na „poršeu“. Astrolog Dušan Veličković, koji tvrdi da je glumičin prijatelj, na skandalozan način komentariše nasilje koje se dogodilo pre dve večeri u centru Beograda i kako ističe "ne vidi u tome ništa strašno".

Vladan Balaban
foto: Facebook printscreen/Vladan Balaban

Naime, u "Novom jutru" gost je između ostalih bio i astrolog Dušan Veličković koji je sramno opravdavao nasilje koje se dogodilo između glumice Marije Karan i njenog dečka Vladana Balabana.

- Marija Karan je moja drugarica stara i ona je Vaga u podznaku, ima Marsa na ascedentu pa je ona onako buntovna i ratoborna. Ona je napravila taj skandal. Ušli su u to neko šamaranje, tuči i naravno da je s punim pravom polupala čoveku automobil, jer ipak je Marija Karan jedna ozbiljna srpska umetnica i glumica... Ako se devojka iznervira i zvekne ti dva šamara, pa šta to je ljubav, to se ne vraća nego se spusti lopta - šokirao je Veličković, a onda mu je Jovana Jeremić postavila pitanje:

- I šta bi na kraju sa Marijom, ovo što su se pobili?

Dušan Veličković
foto: Print Screen Youtube/Pink

- Nije to ništa strašno, Maki je jedna divna žena...

- Čim je došlo do tuče, taj nije za nju. Ja da ti kažem - rekla je Jovana.

- Nije on ni za koga. On je ostavio ženu i troje dece zbog Marije - rekao je Veličković.

Marija Karan
foto: Profimedia

Do sukoba je, podsetimo, između Marije Karan i njenog dečka Vladana Balabana došlo nakon što su izašli iz restorana u kome su zajedno bili, gde je došlo do verbalne rasprave, nakon čega ju je Balaban ošamario. Glumica je zatim, navodno, uzela tegove i protivpožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na Balabanovom „poršeu“.

Protiv Vladana Balabana podneta je prekršajna prijava zbog napada, ali će, ista prijava biti podneta i protiv glumice, zbog toga što je navodno oštetila Balabanov automobil.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.