DEČKO MARIJE KARAN BESAN NAKON SKANDALA! Iznervirala ga je JEDNA STVAR - presela mu je OVA VEZA?!
Foto: NEMANJA NIKOLIĆ

nije mu ovo trebalo

DEČKO MARIJE KARAN BESAN NAKON SKANDALA! Iznervirala ga je JEDNA STVAR - presela mu je OVA VEZA?!

Sve je otišlo previše daleko!

Objavljeno:

Glumica Marija Karan i njen dečko Vladan Balaban žestoko su se sukobili, koji je kasnije eskalirao nasiljem.

Kako se navodi, Balaban je Mariji, nakon svađe, lupio šamar, a nakon što su ih komšije prijavile, ova priča je vrlo brzo dospela u javnost zbog čega je glumicin dečko besan, jer nije želeo da se eksponira u medijima, naročito ne na ovakav način, što je između ostalog i izjavio njegov advokat.

Marija Karan
foto: Damir Dervišagić

- Vladan je poludeo jer nikako nije želeo da bude poznat, a naročito ne da se o njemu piše i priča na ovakav način. Poverio se bliskim prijateljima i rekao da mu je presela veza sa Marijom i da nije trebalo da ulazi u takav odnos. Nije ni sanjao da će se nešto ovako desiti jer su imali česte nesuglasice, ali nikada nije dolazilo do nasilja - priča izvor blizak paru.

Ovim povodom oglasio se Vladanov advokat koji je potvrdio da nije želeo da se eksponira medijski.

- Nije tačno da je gospodin Balaban ikoga udario, on je kritičnom prilikom branio sebe, svoju imovinu i imovinu drugih stanara, s obzirom da se događaj desio u garaži zgrade u Beogradu. Tom prilikom su bili prisutni radnici obezbeđenja, kao i stanari, koji su ceo događaj videli. Gospodin Balaban je ugledan poslovan čovek, koji uživa ugled u R. Srbiji i inostranstvu, te on iz tog razloga ne želi da se u javnosti predstavlja kao nasilnik - izjavio je advokat Balabana, Radomir Munižaba.

Vladan Balaban
foto: Facebook printscreen/Vladan Balaban

Podsetimo, Marija i Balban zajedno su otišli u restoran gde je izbila svađa, nakon čega ju je on ošamario, a tom prilikom je zadobila manju oteklinu.

Glumica se nakon sukoba oglasila za Kurir, ali nije želela da komentariše situaciju u kojoj se našla.

- Nisam videla šta piše u medijima, nisam pratila. Ako vas zanima šta se dogodilo, kontaktirajte moju PR menadžerku, onda možete da saznate detalje. Hvala - rekla je Marija za Kurir i spustila slušalicu.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.